Skip to main content

Dan Negru, încă o emisiune la Kanal D. Când începe şi cum se numeşte

 
Sursa foto: Facebook/Dan Negru
Sursa foto: Facebook/Dan Negru

Dan Negru face încă o nouă emisiune la Kanal D. Postul de televiziune aduce un nou format de game show.

Publicitate

"Tu urmezi!“ este numele noii emisiuni a lui Dan Negru, după formatul internaţional "Next One“. Este tot un game show şi va intra în grila de toamnă a televiziunii Kanal D.

Emisiunea a fost difuzată pentru prima oară în Italia ("Avanti un altro!"), în 2013. Datorită cifrelor bune de audienţă, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada şi Albania, potrivit informaţiilor furnizate de Kanal D.

Ce spune Dan Negru despre noua lui emisiune?

"Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală.

Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D“.

Care sunt regulile acestui game show?

"Tu urmezi!" este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului.

Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul.

Pe parcursul show-ului, concurenţii sunt puşi la încercare prin diverse provocări prin care li se testează cunoştinţele, perspicacitatea, dar şi viteza de reacţie. 


Citeşte şi: AUDIENŢE. Antena 1, pe cinci. Dan Negru, mai „fantastic“ decât filmele serii „Cei 4 fantastici“ şi „Kingsman“, în ţară şi la oraşe


Citeşte şiEXCLUSIV Paginademedia. Transferul Anului! Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani


Citeşte şi: AUDIENŢE. Dan Negru a luat milionul de telespectatori, fiind primul în ţară şi la oraşe. Las Fierbinţi, „aur“ pe toate targeturile

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Sabina Sabina
  Marian, vom afla grila Pro TV la sfârșitul lui august ,se aude că vor fi schimbări și la Vorbește Lumea. Batem Palma nu știu la ce oră va fi.
 • Marian Marian
  JK , cred ca esti ironic cum sa depaseasca ?
 • Marian Marian
  Sabina cred ca grila de toamna data de expertul este gresita am inteles ca se va face si Sef sub acoperire iar din grila lui lipsea Batem palma nu cred ca emisiunea va fi ziua in locul Ce spun romani.
 • Sabina Sabina
  Alice Halpert și Eduard Trifa se alătură distribuției serialului Clanul .
 • jk jk
  Offtopic:Prima TV face de azi mutari pentru audiente pana la cer si inapoi:
  -Patraru in vacanta
  -Flash monden in vacanta
  -Osmanovici in vacanta(poate cu totul)
  -Dezgroapa Mondenii si Iubirile Secrete,la fel si Cireasa de pe tort.Cea super
  -reluare inca una la Brancu dimineata
  Toate astea vor depasi cu muuuuuuult Pro TV si Antena 1 in urmatoarele saptamani
 • Sabina Sabina
  Astăzi a avut loc un eveniment în care s-a prezentat în mod oficial distribuția serialului Clanul care va începe în toamnă la Pro TV.

Trimite un comentariu

sus