Skip to main content

Dan Negru se aude şi în FM. În toată ţara. Are o rubrică pentru radiourile locale

 
Dan Negru se aude şi în FM. În toată ţara. Are o rubrică pentru radiourile locale

Dan Negru e şi în FM. Realizatorul TV va avea o rubrică de câteva minute la radiourile locale din ţară.

Publicitate

Rubrica zilnică se numeşte „Vorba lu' Negru” şi va debuta din 10 mai. Prezentatorul TV realizează acest nou proiect în parteneriat cu ARBOmedia, regie de publicitate care are în portofoliu mai multe instituţii media locale din România.

Vorba lu' Negru” va dura aproximativ 2 minute şi prezintă „curiozităţi, elemente inedite, fapte diverse, întâmplări interesante petrecute de-a lungul istoriei, fiind de fapt o incursiune zilnică în cultura generală”, spun cei de la ARBOMedia.

Acestă „pastilă” se va difuza de luni până vineri, în cadrul programelor matinale. Rubrica este transmisă prin intermediul a 51 de frecvenţe locale în 47 de oraşe din România, ajungând astfel la o audienţă de 5,8 milioane de locuitori din mediul urban.

“Cred în puterea radiourilor locale, a presei locale; fără îndoială, aceasta reprezintă o forţă, o voce ascultată de milioane de români din întreaga ţară” , spune Dan Negru.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Va prezenta Dan Negru emisiunea Preţul Corect? - „Îmi place proiectul ăsta, nu-i un secret”, spune vedeta Antenei 1

CITEŞTE ŞI: Negru: „Selly şi Dorian Popa mă ajută să îmi fac canal de YouTube”. „Eu nu sunt podcaster. Eu vreau să fiu podul între generaţii”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus