Skip to main content

NUMIRE. TVR are un nou şef la Sport, după demisia lui Dorin Chioţea

 
Dan Vasile a fost numit şeful departamentului Sport în TVR. Sursa foto: Facebook/Dan Vasile
Dan Vasile a fost numit şeful departamentului Sport în TVR. Sursa foto: Facebook/Dan Vasile

TVR l-a numit pe Dan Vasile ca noul şef pe departamentul de Sport. Jurnalistul lucrează de peste 20 de ani în televiziunea publică.

Publicitate

Numirea lui a venit după ce Dorin Chioţea, fostul şef al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive din TVR, şi-a dat demisia, după numai un an în această poziţie.

Care a fost problema?

Birocraţia sufocantă, după cum a spus pentru Paginademedia.ro. Chioţea le-a motivat colegilor săi într-un mesaj că decizia sa are „rădăcini solide în obligaţia legală de a depune declaraţia de avere“.

Cine este Dan Vasile, noul şef TVR pe Sport

Dan Vasile are 51 de ani şi deţine un contract cu televiziunea publică încă din 1999. El a  spus, pentru Pro Sport, că are misiunea de a creşte valoarea producţiilor sportive de la TVR, dar şi de a „curăţa” imaginea gigantului media.

„Încerc să duc mai departe munca începută de Dorin Chioţea şi să facem în aşa fel încât Sportul de la TVR să se ducă mai sus. Acum, sunt doar vorbe. Faptele trebuie să vorbească şi sper să o facă”, a declarat Dan Vasile pentru ProSport.

Numirea lui Dan Vasile este interimară, dar poate fi prelungită în anumite condiţii.

Carte de vizită Dan Vasile

  • Infomedia – 1996-1997
  • Cronica Română – 1997-1999
  • Sportul Românesc – aprilie – septembrie 99-99
  • TVR – 1 septembrie 1999 – prezent

CIteşte şi: Dorin Chioţea, demisie de la şefia sportului TVR: "Birocraţia este sufocantă". Ce spune jurnalistul pentru Paginademedia.ro

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Hero Hero
    Un coleg... alias troll-ul Chiotea !!! Ce-ti mai place sa te pupi singur in oglinda !
    Cand te lauzi ca administrezi conturi pe social media la 300 de doctori e normal sa nu-ti publici declaratia de avere !!!
  • Visutu Visutu
    Peste reluari ce realizare are ha

    Pai si Pro TV are reluari postacule. Ce visezi ?
  • Mile Mile
    Peste reluari ce realizare are ha
  • Antenostul Antenostul
    Sepsi a făcut rating mare totuși ha

    Si Pro TV a sters pe jos cu Antenuta Zero. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Sepsi a făcut rating mare totuși ha
  • Soby Soby
    Pagina de media, de ce nu publicați articole astăzi?
  • Mile Mile
    Apar imediat postacii tvr ha
  • un coleg un coleg
    Dorin Chiotea pe care unii il tot injura si il jignesc a fost cel mai bun sef posibil la Sport TVR. Este foarte greu pentru Dan Vasile ( care este si el un om foarte civilizat ) sa devina precum Chiotea pt ca leul Chiotea chiar are o energie si o experienta mare. Este primul care mereu ajungea primul si pleca ultimul. Este primul care a rupt toate combinatiile smecherilor punindu-i sa respecte programul chiar daca comenteaza si filmeaza prin alte parti. Este primul sef care a respectat reporteri si cameramanii care munceau cu adevarat trimitindu-i si pe afara unde ajungeau doar Hossu, Olaianos, Motorga, Tomulica si Bocanaciu. Este primul sef care nu s-a bagat in deplasari cate 2-3 sapamini precum cei de dinaintea lui ( de exemplu Hossu ) chiar daca Chiotea este cel mai bun pe teren. Este primul sef care a obtinut competitii dupa multi ani de " seceta " in care cei de dinaintea lui nici nu aveau acces macar si nici nu indrazneau asa ceva cu conducerea. Nu in ultimul rind ( ba mai bine zis in primul rind ) Dorin Chiotea e un om respectos fara figuri de mare vedeta si gata sa ajute pe oricine indiferent daca esti femeie de servici sau director.
  • Mihai Olteanu Mihai Olteanu
    Dan Vasile un om muncitor, cred ca merita aceasta funcție. Chiotea un măscărici, are timp suficient de șpăgi. Văd că s unii care-l regreta, sa meargă după el.
  • Soby Soby
    Giani Kiriță, Mara Bănică, Lidia Buble, Răzvan Botezatu, Alex Bogdan și Paul Diaconescu vor fi concurenții Sunt celebru, scoate mă de aici! sezonul 2: https://www.tvmania.ro/concurenti-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2022-protv-366605
  • An An
    Dorin Chiotea e bun ca reporter si chiar si ca prezentator ... Revista presei e super cum o prezinta el ... Si reportajele le face extrem de friendly ... Sunt reporteri la care te plictisesti cand prezinta, el te introduce bine in subiect..
  • Unul Unul
    Dan Vasile e un om serios dar anonim. N-a facut nimic de remarcat si nu-l cunoaste decat redactia. Nu poti sa pui unul fara realizari si cu zero autoritate si zero relatii in asa pozitie. Dorin Chiotea este mult peste tot ce exista in Tvr in primul rand ca ziarist. E de mirare ca a ramas la Tvr. Oricum, succes lui Dan Vasile.
  • Gica Contra Gica Contra
    Dan Vasile e un biet arhivar, obedient lui Turturica, lui Saseanu si PNL. A fost yesmanul lui Chiotea, pe care l-a lucrat sistematic pe la spate.
  • Radu Radu
    Vasile e el mai competent personaj pe care il puteau numi, chiar ma mir ca au facut asta, caci in Tvr au prioritate pilosii si sinecuristii, ori el e o cu totul alta ***. La fel de bine il puteau face pdg, doar ca aici, pe langa competenta, trebuie sa ai si spate din politica iar omu nu are asa ceva. Toti indivizii din CA, cu sefii de canal si cu Turturica in frunte nu se ridica nici macar la 5% din potentialu lu Vasile.
  • A1 A1
    Să lucrezi peste 22 de ani intr -un singur loc, chiar mi se pare o performanță...ca să nu zic altceva...

Trimite un comentariu

sus