Skip to main content

OFICIAL. Antena 1 anunţă noul show Dancing on Ice. Din primăvară

 
OFICIAL. Antena 1 anunţă noul show Dancing on Ice. Din primăvară

OFICIAL. Dancing on Ice a fost anunţat, oficial, de Antena 1. După cum şi Paginademedia.ro scria încă din decembrie, postul Intact a luat noul format de dans. 

Publicitate

Dancing on Ice - Vis în doi este în pregătiri, iar staţia anunţă că va fi dat la TV în această primăvară, fără mai multe detalii. 

Emisiunea este de tip concurs, cu vedete care se vor întrece pe gheaţă, în ritm de dans, alături de patinatori profesionişti. 

Nouă celebrităţi vor vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesionişti, încercând să impresioneze atât juriul. Momentan nu se ştiu detalii nici despre concurenţi, nici despre juriu. 


Citeşte şi: Antena 1, interesată de un nou show de dans. Se fac deja tatonări pentru concurenţi


Dancing on Ice - un format din 2006

Dancing on Ice este un format britanic, lansat de iTV în urmă cu 15 ani, în 2006. Patinatori profesionişti fac pereche cu vedete de-a lungul sezonului, iar o echipă de juraţi le evaluează performanţele.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    Sunt sigur că nu va lipsi Mihai Petre și coregrafi celebri ..etc !
  • Zerovel Zerovel
    Asta înseamnă calitate

    Ce calitate postac ? Cu 4-5 rating comercial ? Imperiul Leilor cu siguranta mai mult ca emisiunea zero.
  • Mile Mile
    Asta înseamnă calitate
  • Eu Eu
    Inb4 la invitați îi vom vedea pe Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu sau mai știu eu ce "vedete" obosite de-ale Antenei.
  • JFK JFK
    Sper ca va fi fain!
  • B.A.M B.A.M
    E un "poker" curat pentru Antena 1 această emisiune! Până și vechile emisiuni de dans (aceea cu Brenciu prezentator-am uitat numele folosit, sau "România Dansează!") erau opțiuni MAI SIGURE!
  • Radu Radu
    Expertul, la un moment dat, foarte probabil Pro Tv va mai încerca un sezon Dansez pentru tine! Vom vedea însă când. Ești unul dintre foarte puținii oameni care comentează pertinent pe acest site. Respect!
  • Expertul Expertul
    @Dan Balan Mona isi dorea sa faca Dansez pentru Tine, dar nu se poate pentru ca formatul e la ProTV. ProTV chiar daca nu face Dansez sau Masterchef nu poate lasa aceste licente din mana, avand in vedere ca Mona este interesata de aceste formate pentru Antena 1.
  • Stefan Stefan
    Sunt curios de unde va scoate Antena 9 celebritati, dar mai ales 9 patinatori profesionisti, pentru ca eu n-am auzit ca Romania sa aiba patinatori profesionisti, ca altfel ii vedeam in concursuri internationale sau la olimpiade. Apropo, daca chiar exista acesti patinatori, in perioada asta n-ar trebui sa se pregateasca pentru Olimpiada de la Beijing? Mi se pare un format care n-are prea mari sanse de reusita si eu unul mai mult de un sezon nu-i dau.
  • Cristi Cristi
    Cel mai probabil Mihai Petre și Andreea Bălan se vor număra printre jurați.
  • Radu Radu
    Dan Bălan, nu se poate. Formatul este la Pro Tv!
  • Dan Bălan Dan Bălan
    Mergea un ,,Dansez pentru tine" reloaded. Mona Segall, adică producătorul, este la Antena, Ștefan Bănică da, Mihai P, Elvira da, o luau și pe Beatrice Rancea în echipa Antenei. Rupeau... Lumea e nostalgică după emisiunea aceasta, și nu numai. Superb ar fi fost. Pe gheață nu știu ce farmec are dansul. Într-un platou ar fi putut avea orice tip de dans...
  • Radu Radu
    Sunt convins că dacă această emisiune va avea audiențe bune (fapt totuși puțin probabil), Pro Tv va relansa Dansez pentru tine. Am înțeles că în toți acești ani, Pro a continuat să plătească licența formatului Bailando por un sueno.
  • Ioana Ioana
    Dacă vor concura Liviu și Andrei, iar în juriu va fi Nea Mărin, pot sa se uite ei sanatosi. Sunt curioasă in ce zi va fi. Oricum va lua bataie oricand ar fi programat
  • Expertul Expertul
    Intuesc ca Dancing on Ice va fi programat vinerea, avand in vedere ca se incearca atragerea publicului obisnuit cuDansez pentru tine in aceasta zi, dar eu cred ca piata media s-a schimbat mult fata de anii 2006 - 2013.

Trimite un comentariu

sus