Skip to main content

Daniel Osmanovici, în scaun rulant pentru o cauză caritabilă

 
Foto: Prima TV
Foto: Prima TV

Daniel Osmanovici, unul dintre prezentatorii matinalului de la Prima TV, va lua parte la o acţiune caritabilă în acest weekend.

Publicitate

Osmanovici va participa la evenimentul 100kWalk pe parcursul a două zile, sâmbătă 19 iunie şi duminică 20 iunie.

El va parcurge 100 de kilometri în scaun rulant pentru a aduna bani pentru Hospice Casa Speranţei şi îi va avea alături pe George Baltă (rugbist, maratonist, imobilizat în scaunul rulant), Sebastian Vrânceanu (om de radio, pasionat de biciclete, comentator de evenimente sportive, alergător în devenire) şi Andrei Gligor (ultramaratonist de fapte bune - singurul român care a alergat prin 7 deşerturi de pe 7 continente în curse extrem de dure).

"Vom folosi două scaune cu roţi şi trei dintre membrii echipei vor sta pe rând în scaun pentru un număr de kilometri. Pe lângă asta, cei 100 de km nu îi vom mai parcurge dintr-o "lovitură" ci vom folosi cele 38 de ore pe care le-am stabilit drept limită pe parcursul a 2 zile.

Este o acţiune prin care vrem să dăm comunităţii ceva înapoi, este un mod de implicare, este un exemplu că se poate, este dorinţa de ajuta, este o modalitate de a-ţi depăşi limitele, este o încercare, este durere, este plăcere, este prietenie şi probabil mai este şi altceva ce urmează a fi descoperit”, a spus Osmanovici.

CITEŞTE ŞI: Matinalul Prima TV, cea mai bună plasare pe publicul tânăr de la lansarea emisiunii

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus