Skip to main content

GALERIE FOTO. Story-uri de război, pe Instagram-ul lui David Beckham. Fostul fotbalist şi-a „predat“ contul unui medic ucrainean

 
David Beckham şi-a predat contul de Instagram unui medic uncrainean din Harkov, dr. Iryna. Sursa foto: capturi Instagram
David Beckham şi-a predat contul de Instagram unui medic uncrainean din Harkov, dr. Iryna. Sursa foto: capturi Instagram

David Beckham şi-a lăsat contul de Instagram pe mâna unui medic uncrainean din Harkov pentru a face postări din zona de război, a anunţat The Guardian.

Publicitate

Cei peste 71,6 milioane de urmăritori ai lui David Beckham au putut vedea, în cursul zilei de duminică, 20 martie, mai multe story-uri filmate în subsolul unde au fost evacuate femeile însărcinate şi cele care abia au născut. Inclusiv bebeluşii au fost puşi la adăpost de bombardamente la subsol.

Înainte de a preda controlul, fostul fotbalist şi căpitan al Marii Britanii a anunţat acest lucru printr-o filmare postată duminică pe Instagram:

Astăzi îi predau conturile mele sociale Irynei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkov, Ucraina, unde ajută mamele să nască.

Urmăriţi cele mai importante story-uri pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Iryna şi lucrătorii medicali ca ea o fac pentru a salva vieţi în Ucraina.

Vă rugăm să oferiţi tot ce puteţi pentru a sprijini UNICEF şi oameni precum Iryna, folosind linkul pentru donaţii din biografia mea.“

GALERIE FOTO. Poveştile postate de medicul ucrainean pe contul lui David Beckam:

Pentru dr. Iryna, anestezist pediatru şi şefa Centrului Regional Perinatal din Harkov, aşa arată o zi obişnuită la muncă, în mijlocul unei zone de război.

"Primele zile au fost cele mai dificile. A trebuit să învăţăm cum să lucrăm cu bombardamente şi greve", a spus ea într-un story.

De când a început invazia rusă, ea a fost în permanenţă la muncă, după cum a mărturisit într-un story postat pe contul de Instagram al lui Beckham.

Medicul ucrainean a postat inclusiv fotografii cu nou-născuţi în secţia de terapie intensivă, unde aceştia s-au bazat pe generatoare de oxigen donate de Unicef, mai scrie The Guardian.

"Probabil ne riscăm viaţa, dar nu ne gândim deloc la asta. Ne iubim munca. Medicii şi asistentele de aici, ne facem griji, plângem, dar niciunul dintre noi nu va renunţa“, a mai declarat ea într-un clip.

Organizaţia UNICEF, unde David Beckham este ambasador, i-a mulţumit public printr-un comentariu pe Instagram:

„Mulţumim @davidbeckham pentru predarea contului tău, Irynei, pentru munca ta eroică şi a tuturor celor care ajută copiii cu o donaţie.“

Prin această predare temporară a contului său de Instagram, fostul star de la Manchester United şi Real Madrid a făcut posibil ca imaginile războiului, luate la faţa locului, să ajungă la cât mai mulţi oameni.

Potrivit BBC, David Beckham şi soţia sa, Victoria, au donat 1 milion de lire sterline pentru a ajuta la finanţarea activităţii organizaţiei UNICEF în Ucraina.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus