Skip to main content

CA AFARĂ! De la angajat, la acţionar. Agenţia lui Vali Suciu va avea un nou Creative Partner

 
CA AFARĂ! De la angajat, la acţionar. Agenţia lui Vali Suciu va avea un nou Creative Partner

CA AFARĂ! Agenţia lui Vali Suciu îşi promovează o angajată, dar o face şi acţionar în companie. Jam Session, agenţia ruptă din fostă Jazz Communication şi condusă de Irina Pencea şi Valentin Suciu, îşi anunţă noul Creative Partner. 

Publicitate

Este vorba despre Andreea Ghenoiu, care lucrează de peste şapte ani în echipa celor doi fondatori Jam. 

Andreea Ghenoiu este primul membru din echipă, după cum anunţă oficialii agenţiei, care va fi recompensată cu acţiuni în companie. Totul face parte, spun tot ei, dintr-un plan de recompensare pe termen lung

Este gândit pe un model „de afară”, după care lucrează şi anumite case de avocatură, în care angajaţii „cheie” sunt implicaţi în afacere la cel mai înalt nivel şi primesc inclusiv acţiuni în organizaţia respectivă. 

Alături de co-fondatorul agenţiei, Valentin Suciu, Andreea Ghenoiu va coordona echipele de creaţie.  

Noul Creative Partner de la Jam a fost Group Creative şi Creative Director în cadrul Jazz Communication. A lucrat anterior la Scala JWT, Senior Interactive sau Leo Burnett. Printre altele, în ultimii doi ani a fost implicată în proiectele pentru brandul ING. 

„Împreună cu Irina Pencea şi Valentin Suciu, astăzi suntem Jam Session Agency. Cred în relaţiile de lungă durată cu ceea ce faci şi în locurile unde creativitatea întâlneşte umanitatea şi expresia personală a oamenilor din acel loc. Mi-am căutat Locul în care să pun o parte din mine şi partea asta să fie primită cu inima deschisă.

Am căutat Locul, dar am găsit Oamenii: Irina şi Vali. Şi de atunci au trecut mai mult de 7 ani în care s-au întâmplat minunăţii de proiecte, Cannes-uri, Effie-uri, Grand Prix-uri… dar mai ales din ce în ce mai mulţi oameni şi idei minunate care mă încarcă în fiecare zi”, spune Andreea Ghenoiu. 

„Sunt foarte bucuroasă că Andreea devine azi şi în acte ceea ce este în realitate de peste 7 ani: un partener de drum lung, implicat total în ceea ce facem împreună - creativitate cu suflet şi impact pentru branduri”, punctează şi Irina Pencea, co-fondator şi Managing Partner Jam Session Agency.

Nu în ultimul rând, Valentin Suciu completează: 

„Andreea ne este un partener adevărat de multă vreme. Creativă, implicată, nu se pierde pe drum şi nu abandonează niciodată idea de a fi mai bună şi a face ceva mai bun. Sunt un om norocos să fiu înconjurat de oameni care au standardele umane şi profesionale sus. Şi cred că este bine pentru toată lumea ca oamenii care sunt aşa să aibă puterea de a transforma o organizaţie şi de a-i inspira pe alţii prin ceea ce fac.

Acum proiectul nostru a ajuns la maturitate şi asta se vede prin rezultatele noastre şi prin formularea unui model de business care permite oamenilor valoroşi să aibă un cuvânt de spus dincolo de job description.

Şi, ca să rezum, Jam Session va fi întotdeauna agenţia în care creaţia va fi 50%, strategia şi înţelegerea de business 50%. Iar valoarea adăugată de 100%”, spune co-fondatorul Jam Session Agency.


Citeşte şi: Internetics 2021. Agenţia lui Vali Suciu, fost Jazz, a luat un premiu important. Reclamă Tazz, cu Bobonete, printre câştigători


Citeşte şi: „Divorţ”: Agenţia Jazz se „rupe” în două firme separate


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus