Skip to main content

Digi 24 şi Digi FM au devenit parteneri media oficiali ai Untold

 
Foto: Facebook Untold
Foto: Facebook Untold

Ediţia din 2022 a festivalului Untold vine cu noutăţi în lista partenerilor media. Postul de radio Digi FM şi televiziunea Digi24 se alătură partenerilor media strategici ai festivalului care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august 2022. 

Publicitate

Cele două posturi Digi se alătură partenerilor deja tradiţionali ai evenimentului, Kiss FM, Republica şi Pro TV (prin voyo.ro).

Edy Chereji, directorul de comunicare Untold Universe:

„Suntem bucuroşi că trustul media al Grupului Digi intră în familia Untold, alături de partenerii media, deja de tradiţie. Apropierea de Digi24 şi Digi FM este una naturală, deoarece avem valori comune, oferim deopotrivă inspiraţie şi credibilitate românilor. Trustul media DIGI a contribuit în fiecare an la amplificarea poveştii Untold, iar pentru acest lucru le mulţumim şi le spunem bun venit alături de noi, în mod oficial!”

Încă de la primele ediţii, Untold a adus la Cluj nume precum Robbie Williams, David Guetta, Black Eyed Peas şi Armin van Buuren. 

Primul cap de afiş al ediţiei 2022, anunţat de directorul de comunicare, este Kygo. Norvegianul, pe numele său adevărat, Kyrre Gørvell-Dahll, este primul artist din lume care a ajuns la 1 miliard de difuzări pe platforma Spotify.

Dumitru Rahău, Director Editorial Digi24 declară:

„Noi, cei din echipa Digi24, suntem onoraţi şi extrem de bucuroşi să fim partenerii celui mai notoriu festival din România. Suntem siguri că acest parteneriat va bucura, în egală măsură, telespectatorii noştri fideli.

La Digi24 veţi afla toate detaliile privind artiştii prezenţi pe scena din Cluj-Napoca, veţi urmări interviuri exclusive cu aceştia şi veţi avea ocazia să vă conectaţi la vibraţia de festival. Mai mult, în zilele festivalului, telespectatorii noştri vor avea ocazia să se întâlnească şi să schimbe păreri cu cei mai importanţi jurnalişti Digi24“.

Cătălin Ivan, directorul Digi FM

„Suntem mândri că vom face parte din povestea celui mai mare festival de muzică electronică din România. Echipa Digi FM este pregătită să susţină Untold în 2022, un proiect de succes cu care are atât de multe în comun. Vom merge la Cluj, în mijlocul sutelor de mii de oameni, pentru a aduce o parte din atmosfera acestui megafestival, pe radio, ascultătorilor Digi FM.”               

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sagun sagun
    amuzant. ce au de câștigat unii sau alții atâta vreme cât publicul lor/participantii la festival nu sunt deloc comuni? Pare un parteneriat inutil doar ca sa fie. ProTV văd ca promovează mult SAGA festival. Care probabil o sa fie noua senzație pt ca nu mai ai nevoie de cazare scumpa la Cluj :) și la București este și metrou:))
  • Flag Flag
    Era o gluma! :)
  • Stefan Stefan
    @Andrei
    Pai e o diferenta, la Untold se intra numai cu certificat verde.
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @Flag, de unde știi tu?
    Festivalul Slobozia este adevărată sau nu? Merge Felix la Slobozia și nu la Cluj?
  • Flag Flag
    @ciocolatu
    Antena 1 va fi partenera la festivalul Slobozia
  • Andrei Andrei
    Adică ăia care urlau că pupă oamenii moaște în pandemie și că se mananca din aceeasi lingura. bine ca e ok sa preizezi din lingura pe plaja la mamaia in timpul neversea, fratiorul mai mic al acestui spectacol sinistru din punct de vedere al acestor parteneri :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Ciocolatu Ciocolatu
    De Antene ce ziceți? Unde vor fi parteneri?

Trimite un comentariu

sus