Skip to main content

Kanal D a anunţat premiera matinalului Dimineaţa pe doi, cu Greeg şi Cernat. Când debutează?

 
Kanal D a anunţat premiera matinalului Dimineaţa pe doi, cu Greeg şi Cernat. Când debutează?

Kanal D a anunţat premiera emisiunii Dimineaţa pe doi, cu Grigore Şerban (Greeg) şi Cosmin Cernat. Matinalul va fi difuzat simultan la Kanal D2 şi Radio Impuls şi va debuta pe 1 mai, de la ora 07.00.

Publicitate

Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la 07.00. Alături de matinalii Greeg şi Cernat va fi şi jurnalista Nadina Zisu, care va fi responsabilă cu ştirile zilei.

Ce spun prezentatorii emisiunii de la Kanal D2?

Cosmin Cernat:

"Nici nu se putea o zi mai bună în care să combini job-ul cu bucuria de a fi alături de prieteni! Începem din 1 mai, cu voia bună, cu muzica de calitate şi cele mai interesante subiecte, abordate din perspective neaşteptate!
 
Surprizele se vor ţine lanţ, aşa că, dragi privitori şi ascultători, fiţi cu ochii şi urechile pe Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat, de luni până vineri, de la ora 07:00."
 
Greeg:
 
"Ştim cum sărbătorim de 1 mai! Împreună cu publicul de la Kanal D2 şi Radio Impuls! Începem de dimineaţă, de la ora 07:00, aşa că vă invităm să petrecem împreună."
 
Nadina Zisu:
 
"Cum ştirile nu iau pauza nici în zile de sărbătoare, cu mare bucurie vă anunţ că voi alături de colegii mei, Greeg şi Cosmin Cernat, de telespectatorii Kanal D2 şi de fanii Radio Impuls, începând din 1 mai, de la ora 07:00."

Citeşte şi: Nadina Zisu, ex-Obsevator şi Aleph, se alătură emisiunii Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat, la Kanal D2 şi Radio Impuls

Citeşte şi: Matinal nou la Radio Impuls şi Kanal D2, cu Greeg, ex-Pro FM, şi Cosmin Cernat

Citeşte şi: Grila Kanal D2, pe zile şi ore. Una dintre noutăţi: Cosmin Cernat, simultan pe radio şi TV

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus