Skip to main content

Disco Mix, televiziune cu muzică disco, se va lansa în România. A primit licenţă de la CNA

 
Disco Mix, televiziune cu muzică disco, se va lansa în România. A primit licenţă de la CNA

Se lanează prima televiziune cu muzică disco din România. Postul Disco Mix a primit, de la CNA, licenţă audiovizuală cu acoperire în toată ţara. 

Publicitate

Disco Mix ar urma să fie lansată în următoarele luni, după cum a declarat în faţa membrilor CNA Laurenţiu Megelea, proprietarul Best Mixmedia, societatea care va opera televiziunea.

„Am vrea să pornim proiectul în câteva luni de zile, pentru că vrem să ne legăm de un eveniment al muzicii disco”, le-a spus Megelea membrilor CNA. 

Televiziunea va fi lansată cu o investiţie estimată la 74.000 de euro, potrivit proiectului depus la CNA

Lurenţiu Megelea, despre noua televiziune:

„Programul vrea să vină pe piaţa audiovizuală pe o nişă pe care am descoperit o ca fiind liberă şi dat fiind faptul că avem o experienţă de mulţi ani în industria aceasta de media, considerăm că putem realiza acest proiect. Suntem în discuţii cu diverse case de muzică pentru a prelua diferite videoclipuri.”

 

Societatea Bestmix Media este deţinută de Laurenţiu Megelea (95%) şi de Ioana Zamfir (5%) şi operează şapte licenţe audiovizuale: Radio Best FM şi televiziunile Bucuresti TV, Valea Prahovei TV, Party Mix 4K, Mix Teleshop, Shop on TV şi Travel Mix HD (care emite şi în varianta 4K).
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Pirnog Vasile Pirnog Vasile
  Am vrut sa ascult la sprit muzica disco si am nimerit peste acest domn Sorin Lupascu cu emisiunea prezentata despre istoria muzicii disco care are ramificatii in toate genurile muzicale.Este fabulos acest domn si cum prezinta.Am sarit peste stiri,film si continui sa ascult.
 • Leo Leo
  @Viorel cu respect....tu nu stii pe ce planeta traiesti, nu ai inteles absolut nimic...sau esti din "trustul" cu pricina :)
 • Viorel Viorel
  Bai frate sunt atati frustati in tara asta. Ce e rau ca apare o televiziune cu muzica disco in HD. Sau doriti numai MANELE la Maxim? E pentru cei care au trait pe muzica disco tinerete. Avem telecomanda daca nu ne place ceva schimbam progamul. Asta inseamna democartie sa ai optiuni!!!
 • Leo Leo
  @Alex...adevarat :)) foarte adevarat. In trecut Dan Diaconescu (nenorocitul mogul) visa si incepea trendul de a face tv cu 3 oameni,preluat mai tarziu de foarte multe tv-uni. Mix asta ridica "prostia"...aaa pardon, stacheta la 5 televiziuni cu 3 oameni :)))

  Asa se face treaba (extrem de prost si neperformant) in Romania. Si se mai mira de audiente de ***, si ca nu au un public dedicat.

  Pai cum sa faci tv cu minim mediocru de angajati? Ca nu ai o taraba in piata si iti este suficient un angajat, ai o televiziune tarane! O tv-une se face cu o mai mica sau mai mare armata de oameni!

  Avem un buchet imens de tentative de tv in ro, din care 90% nici nu ar trebuii sa existe. Programe lipsa si alea care sunt...submediocre, calitate a imaginii, productii sub orice critica, prezentatori ,..parca e administrator de bloc...si toate astea exista cu SPRIJINUL CNA!

  Sunt de principiul, decat mult si prost mai bine putin si bun. Orice *** care are 50.000 € isi face cica "tv", si CNA e de acord!

  Inutilitatea domnilor ministrii din consiliu (si da, daca nu stiati, membrii CNA au rang de ministri) se acutizeaza de la an la an.

  Insasi numele e de tot rasul "Disco Mix"!?

  Vina nu este doar a CNA-ului, ci si a celor care accepta sa lucreze pe niste salarii mai mici decat o ***, si la tentative de "otv" revopsite in alte sigle!
 • ONe ONe
  @Catalin audienta o fi ca emisiunea in sine,adica vai si amar
 • B.A.M B.A.M
  @jk, ești sigur?! Cele două sunt în must carry! Ar fi încă o abatere a RDS-RCS în fața CNA...
  Nu susțin CNA, dar ar avea tot dreptul moral (și legal) să amendeze RDS-RCS!!!
 • Alex Alex
  party mix, travel mix, teleshop mix, disco mix, si toate cu aceiasi 3 angajati.
 • Mircea Mircea
  Leo, articolul e despre un ***.
 • Leo Leo
  Catalin,..despre ce este articolul si ce "problema" au tu...
 • Catalin Catalin
  de matinalul de la Kanal D ce se mai aude, din moment ce nu ati publicat audientele banuiesc ca au fost mici cifrele
 • jk jk
  In conditiile in care Party Mix si Travel Mix nu mai sunt disponibile la RCS-RDS de zile bune

Trimite un comentariu

sus