Skip to main content

FOTO. Disney Channel are o nouă identitate vizuală. Ce se schimbă în logoul televiziunii

 
FOTO. Disney Channel are o nouă identitate vizuală. Ce se schimbă în logoul televiziunii

Disney Channel are  un nou logo şi o nouă identitate vizuală, de la 1 septembrie.

Publicitate

„Prin noul branding, echipa a dorit să consolideze atributele principale ale canalului: aventura, distracţia, eroii neaşteptaţi şi, mai presus de toate, prieteniile – toate fiind specifice copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani”, spun reprezentanţii televiziunii. 

Fontul logoului rămâne acelaşi. Se schimbă însă culoarea logoului. De la logoul scris cu alb şi încadrat de albastru, noul logo este scris cu albastru. Cea mai importantă dintre schimbări este că dispare din punctul literei „i” figura lui Mikey Mouse, personaj emblematic al The Walt Disney Company. 

Edyta Pytlewska-Mele, VP şi General Manager Networks în cadrul The Walt Disney Company Central Europe:

„Portofoliul de canale lineare Disney îşi menţine popularitatea în România şi în alte ţări din Europa Centrală şi ocupă poziţii de top în categoriile lor.

De aceea, investim constant în dezvoltarea ofertei noastre de programe şi a canalelor liniare, lucru evidenţiat şi de noua identitate vizuală Disney Channel. Sperăm că modificările vizuale propuse de Disney Channel vor fi apreciate de telespectatorii noştri fideli”

GALERIE FOTO. Vechea şi noua siglă Disney Channel

Disney Channel găzduieşte unele dintre cele mai cunoscute seriale, de la eroi precum Marinette care se transformă în Buburuza, în seria „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir”, până la producţii precum ca „Familia Green la oraş” sau „Fantoma şi Molly McGee”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    De fapt cei care cunosc fonturile Disney știu de multă vreme bulina aceea de deasupra i-ului.

    Practic se revine la vechea siglă Disney, prezentă în majoritatea vechilor producții ale companiei, odată cu renunțarea la portretul stilizat al lui Mickey.

    punct
  • Dani Dani
    Am observat ca se tot schimba culorile la noul logo. Ba e albastru, ba roz, ba galben , ba verde, ba alb.
    Si fosta televiziune JETIX era o televiziune foarte frumoasa, avea seriale frumoase. Pacat ca Disney a renuntat la brandul JETIX. Pe 19.09 sunt 13 ani de cand JETIX a fost inlocuit de Disney Channel.
  • Soby Soby
    Off-topic: Grila de toamnă la Prima TV:
    -Cove va avea o emisiune de cultură generală intercativ, numită Primii câștigă!
    -Revine Starea nației și Exclusiv VIP.
    -Focus 14 cu Livia Graur își prelungește programul cu 30 de minute și pregătește dezbateri interesante pe marginea subiectelor fierbinți ale zilei.
    -Diana Bart va prezenta din nou singură Flash! Monden și se schimbă și ora de difuzare, dar și zilele de difuzare, va fi de luni până vineri de la 17:30.
    -Diana Enache (fiica lui Adrian Enache, nu cea de la PRO TV) și Alin Pascal va avea sâmbăta de la 16:00 o nouă emisiune magazin ce îmbină muzica, umorul și realitatea românească.
    -Cârcotașii revin și ei, va fi miercurea de la 20:00.
    -Pup-o, mă! este un nou serial difuzat pe acest post și va avea un scenariu 100% românesc.
    -Revine și Secretele Președintelui, va fi difuzată vinerea, sâmbăta și duminica de la 19:15.
    -Schimb de mame, cel mai longeviv reality show din România și cel mai succes reality show din România, revine cu un nou sezon duminica de la 20:00.
    -Insider politic cu Sebastian Zachmann va fi sâmbăta de la 12:00.
    -Luciana Indre revine cu un nou sezon de la Sănătate cu stil tot sâmbăta de la 11:00.
    -Prima TV va avea un nou reality show din 17 septembrie, se numește Veterniari în acțiune, un show filmat în primul spitalul veterniar pentru animale fără stăpân (Center of Hope).
    -Revine și Mircea Dinescu cu Poezie și delicatețuri, în fiecare duminică de la 14:00.
    -Se pare că iese matinalul cu Osmanovici din grila Prima TV din ce am citit eu pe TV Mania.

    Sursa: https://www.tvmania.ro/prima-tv-grila-de-toamna-cove-laura-cosoi-pup-o-ma-371896
  • Dani Dani
    Nici nu exista versiunea HD al canalului. Nu a fost lansata. Nu stiu daca si cand o vor lansa. In alte tari a fost lansata inca din 2008. Pai Disney Channel abea a trecut la 16:9 in August 2015, pe langa alte canale Disney Channel din alte tari care au trecut mai demult. Si tu intrebi de HD :)
  • Nedelcu Cristi Nedelcu Cristi
    versiunea HD când va fi disponibilă la operatori de cablu
  • Dani Dani
    Frumos noul logo. Dar era frumos si primul din ani 2009-2011, adica cel transparent
  • Serban Serban
    Nu le pierde, pur si simplu nu se mai aplica. Din 2024, oricine va avea dreptul sa-l foloseasca pe Mickey Mouse, inclusiv Disney in continuare.
  • dIsney dIsney
    Se zvonea că Disney ar putea pierde drepturile pe Mickey Mouse. După i-ul ăla așa pare :)) https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/film/2022/jul/03/mickey-mouse-disney-copyright-expiry

Trimite un comentariu

sus