Skip to main content

Pătraru: „Când taxăm mai dur derapajele tov. Iohannis Klaus vin aşa, nişte telefoane, din nişte zone”

 
Pătraru: „Când taxăm mai dur derapajele tov. Iohannis Klaus vin aşa, nişte telefoane, din nişte zone”

Dragoş Pătraru, realizatorul Starea Naţiei, lasă să se înţeleagă că au apărut presiuni asupra emisiunii în urma numeroaselor ironii şi critici la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Publicitate

„Când taxăm mai dur derapajele tov. Iohannis Klaus la emisiunea Starea Naţiei şi duc eu mâna prea des la umăr ca să înlătur scamele, nu ştiu cum se face, dar vin aşa, nişte telefoane, din nişte zone”, a povestit Pătraru într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Credeam că presiuni mai mari pe emisiunea asta decât PSD-ul nu poate face nimeni. Mai ales după ce-am păţit la TVR, unde instanţa a constatat deja rezilierea ilegală a contractului. E, vreau să vă spun că nu mai sunt atât de sigur!”, a mai spus acesta.

Despre ce „telefoane” este vorba?

„Nu, nu cum suna Rareş Bogdan ziarişti şi şefi de televiziuni ca să-l dea la telefon pe Oprea interesul naţional în izmene, dar oameni care ne vor binele şi care ştiu nişte oameni care la rândul lor au auzit nişte oameni vorbind despre noi, că e mai bine să fim atenţi decât să nu fim atenţi”, a explicat Pătraru.

Jurnalistul insinuează că, în acelaşi context, „ca la un semn, ni se dizolvă, aşea, audienţa, se face de vreo cinci-şase ori mai mică pentru câteva zile (aseară a fost de şase ori mai mică decât joi), cât să pricepem că nu e frumos ce facem. Apoi se face frumos, se ninge, se astea, audienţa revine la nivelul care ne permite să ducem şi noi bani acasă la final de lună şi viaţa merge mai departe.”

„Sigur, poate să fie o coincidenţă, doar că, a naibii, se tot repetă”, mai completează jurnalistul.

Pătraru are şi un mesaj pentru cei care încearcă să facă presiuni asupra emisiunii Starea Naţiei:

„Să ne mai lase şi pe noi să spunem ce credem noi c-ar trebui să spunem, măcar până în vară. Şi ne cărăm acasă apoi, promitem. Nu vă mai încurcăm, vă lăsăm doar pe voi să faceţi jocurile foamei. Mulţu'! Mai vorbim diseară, de la 22,30, la Prima TV.”

Prezentăm în continuare postarea lui Dragoş Pătraru:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Deleanu Ion Deleanu
    Patraru se plange ca e cenzurat de fiecare data cand ii scade audienta. Victimizarea il ajuta sa isi umple buzunarele inapoi. Despre TVR se plange doar ca i-a fost reziliat contractul, dar cum a intrat pe combinatie fara concurs de doua ori nu spune. Rusinica semafor public!
  • Soby Soby
    @Leo Te referi la Prelipceanu au dat afară mai mulți din echipa Digi 24 pentru a lucra la B1 TV?
  • Leo Leo
    Prelipceanu si-a eliminat toata concurenta din ograda Digi plina de gaini media, care tolereaza mizeria sfintei treimi (Pandaru, Prelipceanu, Negrutiu) a celor mai anti-televiziune din toate timpurile.

    Patraru, baiat destept care tot incearca sa faca ceva "corect" in audiovizual, dar da peste SISTEMUL mafiot puscariabil. Din pacate, eu nu-i mai dau mult timp nici la PrimaTv si de fapt cred ca nicaieri.

    Nu pentru ca nu ar face ceva bine, ci culmea, foarte normal. Dar nu traim intr-o tara Normala. Traim intr-o tara unde marea mojoritate au iesit la urne (cu mandrie si simt civic) si au inscaunat nu un nenorocit, ci doi...si nu o data, ba chiar de doua ori.

    Atunci? Ce sa caute un Patraru, intr-o tara cu inconstienti, ce pun la varf toti detinutii politicii romanesti?

    Romania e condusa de oameni la fel ca cei care i-au votat! Iar Starea Natiei w prea ok, pt un popor deloc cu toata tigla pe casa...
  • Mile Mile
    Și ce dacă apare ***
  • Adi Adi
    Deci ăsta care prestează la postul PSD-ului ori are tupeu, ori a primit ordin. Chiar crede ca interesează pe cineva ce spune el? Când putea să arate ceva, live, a fost de un ridicol absolut. Atunci când a comentat un meci de fotbal. Da, am avut ceva răbdare sa-l ascult. Drept dovadă, l-au gonit imediat de la microfon. Prea se făcea de râs.
  • Soby Soby
    @Iuli O să mă satur când o să apară postarea aia legată de plecările de la Digi 24 la B1 TV. Poate de mâine o să aud știrea.
  • Mile Mile
    Ești angajat la ei ha
  • Iuli Iuli
    @Soby, nu te-ai saturat de același text pe fiecare articol? Deja spamezi. Nu ne interesează că fug câțiva la B1
  • Soby Soby
    Pătraru a fost la Digi 24, după ce Prelipceanu a dat afară mulți de la Digi 24 precum și Dragoș Pătraru, acum dă mai mulți afară de la Digi 24 pentru a pleca la B1 TV.

Trimite un comentariu

sus