Skip to main content

Ce a făcut Dragoş Pătraru cu banii câştigaţi în procesul cu TVR? I-a băgat în... baschet pentru copii

 
Ce a făcut Dragoş Pătraru cu banii câştigaţi în procesul cu TVR? I-a băgat în... baschet pentru copii

Procesul câştigat de Dragoş Pătraru, după ce a fost concediat de la TVR în mandatul Doina Gradea, i-a adus câteva zeci de mii de euro. Ce a făcut cu aceşti bani? I-a investit în competiţii de baschet pentru copii.

Publicitate

Detalii, în continuare?

30.000 de euro este suma pe care instanţa a stabilit-o ca despăgubiri pentru Dragoş Pătraru. Asta după ce, în octombrie 2019, Tribunalul Bucureşti a constatat "caracterul abuziv al rezilierii unilaterale" de către TVR a contractului cu Dragoş Pătraru. A obligat instituţia publică la aproape 30.000 de euro daune.

Toţi banii câştigaţi în urma procesului s-au dus în susţinerea copiilor, echipa U17 ani a clubului CSM Petrolul Ploieşti, în care joacă şi fiul lui Pătraru, Robert (care evoluează deja şi în Liga Naţională de Baschet Masculin).

Mai exact, cu aceşti bani s-a plătit participarea echipei în European Youth Baschetball League, competiţie care a avut primul turneu la Hamburg, la finalul anului trecut. Astăzi, 2 februarie, începe cel de-al doilea turneu al competiţiei, de data aceasta în România, chiar la Ploieşti.

De ce a ales Dragoş Pătraru să direcţioneze astfel banii?

"În primul rând, am zis să nu cheltuim noi aceşti bani, pentru că ei nu vin de la o corporaţie, ci de la buget, din banii românilor. Le-am promis copiilor anul trecut că, dacă joacă bine la turneul final U16 de anul trecut, îi ducem în cupele europene. 

Resursele, la care au mai contribuit şi o firmă, Coral Impex, dar Primăria din Ploieşti, pentru că altfel nu ajungeau banii, asigură întreg bugetul participării la competiţia europeană din acest an", a declarat pentru Paginademedia.ro Dragoş Pătraru.

Toate meciurile competiţiei de la Ploieşti, adică 18 partide în patru zile, pot fi vizionate pe pagina de youtube a CSM Ploieşti, a mai declarat realizatorul de la Starea Naţiei.

Citeşte şi: PROCES. Curtea de Apel. TVR a pierdut şi Apelul cu Pătraru! Contractul cu realizatorul a fost rupt abuziv

Citeşte şi: Instanţa: TVR a rupt abuziv contractul cu Pătraru. Zeci de mii de euro penalităţi. Decizia nu e definitivă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus