Skip to main content

VIDEO. Duplex din Studioul Paginademedia cu emisiunea lui Alexandru Catalan

 
VIDEO. Duplex din Studioul Paginademedia cu emisiunea lui Alexandru Catalan

VIDEO. Trece presa românească printr-o perioadă dificilă? O întrebare care a stat la baza emisiunii-duplex realizate de jurnalistul Alexandru Catalan.

Publicitate

Un duplex realizat, pe de o parte, din platoul Canal 33 (care găzduieşte emisiunea lui Catalan) şi, pe de altă parte, din Studioul Paginademedia.ro, editorul site-ului, Petrişor Obae. Mijloacele tehnice permit orice duplex din Studioul Paginademedia.ro cu alte posturi de televiziune sau studiori video online. 

Emisiunea a trecut în revistă şi a comentat câteva dintre evenimentele media cele mai importante ale primelor trei luni din 2024:

1. Trecerea lui Cătălin Tolontan şi a mai multor jurnalişti la HotNews. În jur de 15-20 de ziarişti - foşti Gazeta Sporturilor şi LIbertatea, în cea mai mare parte, au intrat în proiect. Ce planuri are HotNews: dezvoltarea site-ului, dar şi lansarea unei noi publicaţii sportive.

2. Echipa Dilema Veche s-a desprins de Adevărul, iar revista s-a relansat cu numele cu care a apărut la începutul anilor 90: Dilema.

3. Banii de la partide către presă: doar în luna ianuarie, PSD a cheltuit pentru "propagandă" peste opt milioane de lei

3. MIşcările interne de la Realitatea Plus, unde fata cea mică a patronului - Alexandra Păcuraru - a fost scoasă de pe post.

Citeşte şi: Cum puteţi închiria Studioul Paginademedia pentru proiecte audio-video

VIDEO. Duplexul Paginademedia - Canal 33, cu Alexandru Catalan şi Petrişor Obae

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus