Skip to main content

INCIDENT. O echipa Realitatea Plus, bruscată de suporterii Stelei. Limbaj vulgar. Staţia TV acuză că jandarmii nu au reacţionat (VIDEO)

 
INCIDENT. O echipa Realitatea Plus, bruscată de suporterii Stelei. Limbaj vulgar. Staţia TV acuză că jandarmii nu au reacţionat (VIDEO)

Incident la meciul Afumaţi-Steaua. O echipă a televiziunii Realitatea Plus susţine că a fost agresată de suporterii stelişti, iar jandarmeria nu a intervenit. 

Publicitate

Dintr-o filmare publicată pe site-ul realitateasportivă.net, reiese că un reporter şi un operator, prezenţi la returul barajului de promovare în Liga a 2-a, au fost bruscaţi de suporterii din galeria Steaua. 

Pe înregistrare se vede cum unul dintre suporteri îi acoperă camera operatorului, căruia îi spune „Du-te-n p**a mea cu camera ta”, iar un altul merge spre ei şi îi întreabă „Ce p**a mea faceţi mă aicI? De la ce emisiune sunteţi?”

Pe tricourile lor se pot observa inscripţiile clubului CSA Steaua. 

Pe de altă parte, echipa de la Realitatea susţine că „operatorul a fost udat cu bere”, că „unul dintre suporteri a deschis uşa maşinii şi a aruncat o petardă înăuntru” şi că „mai mulţi ultraşi au lovit cu pumnii şi cu picioarele maşina televiziunii”

Realitatea Plus acuză că la întreaga scenă au fost prezenţi şi jandarmi, care „nu au reacţionat”

„Oamenii legii, prezenţi în număr mare, nu au reacţionat”, scriu cei de la Realitatea pe site. 

„Echipa de filmare nu avea acreditare”

Într-o intervenţie la Realitatea Plus, oficialii Jandarmeriei au meţionat că se vor lua măsuri împotriva celor care au agresat echipa de filmare şi au explicat că oamenii de la Realitatea nu aveau acreditare pentru accesul pe stadion. 

„Echipa de filmare nu avea acreditare pentru a intra în arena sportivă. Se vor lua măsuri legale împotriva celor care au agresat echipa de jurnalişti”, a declarat Petru Ursescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Judeţean Ilfov pentru Realitatea Plus. 

VIDEO. Momentul în care cei doi oameni de la Realitatea au fost bruscaţi de suporteri

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Razbunare pentru 10 august.
  • un privitor un privitor
    Asta nu e televiziunea aia care prezenta furtuna de nisip de la mare? Cine ii mai crede????
  • Șerban Șerban
    ***
  • Popa Popa
    ***

Trimite un comentariu

sus