Skip to main content

VIDEO. Cum a reacţionat Eda Marcus după ce i-a fost refuzată intrarea în direct la finala Eurovision

 
VIDEO. Cum a reacţionat Eda Marcus după ce i-a fost refuzată intrarea în direct la finala Eurovision

Eda Marcus, cea care ar fi trebuit să anunţe punctajele României în finala Eurovision, şi care nu a mai apucat să intre în direct, a publicat pe pagina sa de Instagram un clip video realizat chiar în momentele când aceasta urma să facă live-ul. 

Publicitate

„Aceasta este o inregistrare in timp real dupa ce ne-a fost refuzata intrarea in transmisiunea principala Eurovision pe motive tehnice. Inregistrarea aceasta este de fapt dovada ca acele motive tehnice nu au existat, au fost doar un pretext. Au sarit pur si simplu peste noi ca si cand nu am fi existat…”, a scris Eda Marcus alături de imaginile cu reacţia sa consternată. 

Redăm clipul video în continuare

Amintim că România a fost implicată într-o situaţie fără precedent în finala Eurovision din acest an. Postului public i-au fost anulate notele din partea juriului, chiar pe ultima sută de metri, oranizatorii invocând suspiciuni de fraudă. Astfel că, la anunţarea punctelor venite din partea României, făcute direct de organizatori, Ucraina a primit 12 punct, iar Moldova 0 puncte, în condiţiile în care ţara noastră oferise cele 12 puncte Moldovei. 

Paginademedia a refăcut AICI, pas cu pas, ce se întmplat în seara votului. 

Televiziunea Română a reacţionat încă de duminică, precizând că regulile au fost schimbate în timpul jocului, fără ca participanţii să fie anunţaţi în prealabil, aceştia aflând în timpul transmisiunii că unele voturi ale juriilor naţionale au fost modificate de organizator", spune TVR.

Citeşte şi:

Citeşte şi: TVR, despre scandalul Eurovision: "Regulile au fost schimbate în timpul jocului. Am dat punctaj maxim Moldovei"

Citeşte şi: Eurovision, situaţie fără precedent! România a dat 12 puncte Moldovei, dar votul a fost anulat şi dat Ucrainei. Ce invocă organizatorii?


Citeşte şi: Audienţe RECORD. Finala Eurovision a plasat TVR pe cel mai bun loc din ultimii ani. Între primele trei


Citeşte şi: VIDEO. Ucraina a câştigat la Eurovision. Moldova, printre primii. România, aproape de locul 20

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    :(( vai saraca femeie! bai ce nesimtiti! bai omule ce ati avut cu femeia asta!? ce nu v-a placut la ea!? sa zica spuna cineva ceva!? trebuie sa existe o explicatie!? adevarul iese intotdeauna la iveala!? simplu! degeaba incercati sa ascundeti totul! nu o sa va iasa! cel putin in cazul asta! vai doamne imi dau seama ce greu trebuie sa ii fie! s-a chinuit saraca sa se aranjeze la freza! sa se machieze! sa se dea cu oja ma rog! asta inseamna manichiura si pedichiura! totul ca sa poata da punctele romaniei la eurovision! si nu a putut! a intrebat saraca ce! nu se poate asa ceva! nu se poate! astia de la ebu trebuiesc pedepsiti aspru! sa ii usture bine! sa simta si ei ce a simtit femeia asta! doamne fereste cum sa ii faci asa ceva acestei frumuseti de femeie! saraca cat a plans! off! stai linistita eda marcus suntem alaturi de tine! te sustinem! pur si simplu nu e vina ta! tu nu ai nici o vina frumusete! de vina sunt aia de la ebu! ca au facut aceasta magarie! ah ***e *** de concurs acest eurovision! cand nu este politic e lgbt! dar am o idee mai buna! de ce nu ne facem noi eurovisionul nostru! asa numai avem probleme! poate si castigam vreo editie! sa fie ceva sa zicem spunem in genul lui cerbul de aur asa! dar cu conditia insa de a numai participa la asta din afara! gata s-a terminat! eu am inteles ca romania oricum nu va avea sansa vreodata sa castige! bun dar cu ramane cu locul in clasament pana la urma! e ok sa termini intre pozitia 9-12! dar pozitia 12-18! nu prea! e bine ca macar wrs asta nu ne-a dezamagit! se pare ca ne-a purtat noroc la calificarea in finala! dar roxen anul trecut nu a facut nimic! s-a scapat pe ea! nici trei minute nu a rezistat pe scena anul trecut! in timp ce wrs iata ca a aratat ca romania se mai poate califica! bravo! felicitari! cat despre locul 18 obtinut! ce poti sa mai zici spui!? ce sa ii reprosezi lui wrs si echipei sale! ca nu si-au facut treaba cum trebuie! ca nu au dansat cat a trebuit! e o prostie! pur si simplu au incercat! dar ce asteptari sa ai cand iei doar 65 de puncte in competitie! mai mult nu s-a putut! dar au incercat! e de apreciat si asta! cat despre eda marcus! sa gaseasca saraca liniste si alinare! daca se poate! sa numai planga! sa fie puternica si sa mearga inainte! daca nu a reusit sa dea punctele anul asta! poate la anul are mai mult noroc! numai sa nu o mai blocheze astia! nu stiu nu pot sa inteleg ce au avut cu ea! ca pipita nu este! *** nici atat! model erotic de *** nici atat! atunci! sau poate ca nu e o mare personalitate in afara! poate asta sa fie problema! desi nu cred asa ceva! bai ce oameni nu pot sa cred ca au fost in stare de asa ceva! ce minte bolnava diabolica trebuie sa ai ca sa faci asa ceva! *** saraca femeie! doamne te rog sa ii ierti ca nu au stiut ce fac! doamne mi-e rau! pe cuvant mi-e rau! ***
  • Andrei Andrei
    Această scuză legată de un sistem de votare compromis era mai degrabă valabilă pentru votul publicului, nu pentru cel al juriului. Oamenii ăia erau vii, se putea afla imediat dacă le-a fost manipulat votul. Sunt chiar penibili cu o astfel de scuză.
  • Livia Pila Livia Pila
    Lamame lamame, propaganda TVReee. Au batut palma sa se voteze intre eleee si fac pe victimeleeee. Turturica minciunica bre be be.
  • an an
    eu am inteles ca Eda primise oricum lista cu noile note... ea urma oricum sa anunte acordarea celor 12 p Ucrainei... deci faza cu defectiunea tehnica a fost fortata, probabil s-a crezut ca una din tarile anultate vor face vreo scena cand intra live...
  • Gabi Gabi
    Fata asta pe cât e de frumoasă pe atât apare cu tone de machiaj pe față absolut inutil. Mereu. Aș zice chiar că cineva din echipa de make up o sabotează.
  • geo geo
    DeeDee, am inteles.
    Sincer, îmi pare rău pentru Eda !
  • DeeDee DeeDee
    Servus Geo iti garantez ca reactia a fost cea reala nu exista pic de regie in imagini
  • Iulian Iulian
    S-a dat un premiu fraudat, un premiu mincinos. Pacat de munca depusa de ceilalti concurenti. E foarte bine ca s-a aflat,ca sa stim ca suntem tratati ca o tara de mana a treia.
  • Mm25 Mm25
    Vedeti voi de asta accepta astia la Eurovision doar televiziuni publice ca-si pot bate joc stiind ca multe nu au putere juridica. Ganditi-va daca i s-ar fi intamplat Pro Tv-ului acest lucru facand parte dintr-un trust urias (cel mai probabil nu mai faceau nici o "schema").
  • geo geo
    Regia este bună. Interpretare un pic forțată. TVR cunoștea probabil, cu ceva vreme inainte de ora 1.00 dimineața, când Eda Marcus ar fi trebuit să intre în direct, că organizatorul a anulat punctajul acordat de juriul din România și că, din motive ”tehnice”, transmisia în direct - oare cui trebuia sa anunte Eda Marcus ca ii fusesera date 12 puncte ? - fusese anulată !

Trimite un comentariu

sus