Skip to main content

FOTO. Schimbarea la faţă. Gabriel Fereşteanu face podcastul #searadupa7 dintr-un nou studio

 
FOTO. Schimbarea la faţă. Gabriel Fereşteanu face podcastul #searadupa7 dintr-un nou studio

Pro FM aduce, de astăzi, un nou format al emisiunii #searadupa7, prezentată de Gabriel Fereşteanu, în fiecare luni, între orele 19:00-22:00.

Publicitate

Pe lângă o mai mare atenţie acordată zonei de video, piesa de rezistenţă este noul studio al emisiunii, care are şi un spaţiu generos pentru momentele muzicale live. Astăzi, 14 martie, de la ora 21:00, primul invitat este WRS, pe numele real Andrei Ursu, câştigătorul selecţiei naţionale Eurovision 2022.

Iuliana Panache, coordonator Pro FM:

„Mai mult ca oricând, diferenţa între preferinţele oamenilor o fac relevanţa şi originalitatea conţinutului. În plus, în zilele noastre, radioul nu mai este doar audio, aşadar, acordăm o mare atenţie conţinutului vizual (în general) şi video (în mod special) de pe platformele noastre de social media. PROFM este OPEN RADIO, prin urmare, ne concentrăm, printre altele, şi pe o dezvoltare importantă în zona de conţinut video.

În ultimele luni, direcţia Pro FM, din zona de online şi video, s-a axat pe toate platformele sociale, de la YouTube la TikTok, Instagram şi Facebook. Iar ca rezultat au fost înregistrate recorduri de sute de mii de vizualizări, atât pentru interpretările live ale artiştilor invitaţi, cât şi pentru momentele-cheie din cadrul emisiunilor, au declarat reprezentanţii postului de radio. 

Gabriel Fereşteanu, realizatorul #searadupa7

„Este un pas important şi sunt foarte bucuros că noul sezon #searadupa7 beneficiază de cea mai complexă producţie video pentru o emisiune radio. Suntem o echipă unită şi puternică şi se simte că suntem toţi implicaţi, de la cel mai mic, la cel mai mare; ne dorim să facem o figură frumoasă.

Mă simt foarte norocos cu tot ce se întâmplă. Despre emisiune, eu zic că am marele avantaj că majoritatea artiştilor invitaţi îmi sunt şi prieteni, aşa că ne este foarte uşor să discutăm transparent, chiar şi subiectele sensibile. Sunt tare nerăbdător să văd luni imaginile din noul studio”

FOTO. Primele imagini din noul studio al emisiunii #searadupa7

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Vai de capul lor! Doi popoghei
  • Mircea Mircea
    PRO FM e zero barat... pana si Magic FM are mai multi ascultatori.
  • Mimi Mimi
    Nici Pro Fm nu mai este ce a fost.... :(

Trimite un comentariu

sus