Skip to main content

Două emisiuni noi la postul Acasă, din aprilie. Una este o variantă de MasterChef

 
Juriul MasterChef. Sursa foto: Facebook/MasterChef Romania
Juriul MasterChef. Sursa foto: Facebook/MasterChef Romania

Pro 2 redevine Acasă şi a anunţat două noi producţii care vor fi difuzate exclusiv pe noul post de televiziune. Ambele emisiuni sunt culinare şi promit trucuri de bucătărie.

Publicitate

Cele două show-uri culinare se numesc Mâncare pe care şi MasterChef: Restul e plăcere, potrivit protv.ro. Acestea vor intra în grila de primăvară a postului, urmând a fi difuzate începând cu 4 aprilie.

Producătorii promit telespectatorilor divertisment şi sfaturi din bucătărie. Astfel, în show-ul MasterChef: Restul e plăcere îi vom regăsi pe aceeaşi juraţi: Chef Radu Dumitrescu, Chef FOA şi Chef Joseph Hadad.

Aceştia şi-au propus să-i înveţe pe privitori cum să nu mai irosească alimentele, gătind într-un mod productiv şi transformând resturile în alte feluri de mâncare.

În fiecare ediţie va fi invitată câte o vedetă care va juriza farfuriile gătite de cei trei Chefi şi va decide care este câştigătorul serii.

Pe de altă parte, Mâncare pe care este o fraciză internaţională care a fost deja distribuită în peste 46 teritorii, cu 17.000 de episoade produse.

Care este subiectul emisiunii? Show-ul urmăreşte cinci persoane străine în lupta pentru titlul de “Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

Cinci bucătari amatori, care locuiesc în aceeaşi regiune, găzduiesc acasă la ei, pe rând, o cină cu trei feluri de mâncare pentru ceilalţi concurenţi.

Fiecare oaspete va evalua abilităţile culinare şi de găzduire, iar la final se va decide câştigătorul ediţiei.

Actorul Andrei Aradits va da voce emisiune, cu comentarii pentru telespectatori.

Drepturile de distribuţie pentru cele două formate aparţin celor de la Banijay pentru MasterChef: Restul e plăcere şi celor de la ITV Studios pentru Mâncare pe care, a mai anunţat postul de televiziune. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diana Diana
    Poate se evalueaza ,,vocea" de la Acasa TV, total nepotrivita, enervanta, omniprezenta in PRO. Parerea este a mai multor persoane, nu argumentam in plus, pentru a nu jigni .
  • Sanda Mihalache Sanda Mihalache
    La Mash se uita oameni seriosi care la ora 14 muncesc
    Nutati Mash pe pro x sau unde vreti voi seara
  • Sanda Mihalache Sanda Mihalache
    Nu se uita nimeni la Mash pe pro x la ora 14
  • Enescu Doina Enescu Doina
    Nu inteleg, de ce dati numai seriale turcesti si indiene, cine se uita la ele, telenovele mexicane, de la Televisa, nu prea mai dati, este cea de la ora 18, iar de azi, nu mai dati 2 episoade, ca pana acum, ma intoxicati cu cele turcesti, oribile, numai cand ii aud vorbind, ma ia capul, pe bune, v ati prostit de tot, nu mi place!☹☹
  • Motanu Motanu
    Veste bună, Carmen Tănase se întoarce •ACASĂ, oare să mai facă •ACASĂ vreun serial? Apropo, însuși Carmen Tănase a confirmat știrea, de pe Libertatea, am întrebat-o eu pe Facebook.
  • andy andy
    @Sabina Nu mai oferi informatii false! Acasa TV nu va avea o noua telenovela romaneasca pentru ca PRO-ul nu va investi asa de mult in acest canal tv.
  • jk jk
    Se pare ca schimbarea de nume va avea loc din 4 Aprilie doar la Acasa si Pro Arena,Pro Gold si Pro Cinema la alta data
  • Sabina Sabina
    Mulțumesc, Expertul.
  • Villy Villy
    Am văzut ca se cere telenovele latine pe Acasă. Dar acum se poartă cele turcești. Cele latino nu mai fac audiență. Cam toate televiziunile au renunțat la acest gen. Pro-ul (inclusiv Voyo) merge momentan cu 3 telenovele mexicane si acelea difuzate la ore mai puțin accesibile. În rest vor fi multe seriale din Turcia, USA, India și din tari din Europa. În toamna 2022 vor fi 2 noi seriale românești la Pro TV dar și veșnicul Las Fierbinți.
  • Expertul Expertul
    @Sabina Da, Dan Alexandrescu este Head of Entertainment Reality Production la ProTV. @Ana Formatul My style rocks este detinut de Acun Medya , iar cum turcii au devenit parteneri strategici pentru CME vor fi multe emisiuni produse de Acun Medya pentru ProTV si Acasa. @Willy Informatiile mele sunt ca s-a batut palma ca in toamna Acun sa produca Sunt celebru pentru ProTV.
  • ddd ddd
    @Villy ai idee cam când intenționează Orange să facă trecerea transformarea Telekom sport în Orange sport?, observ de câteva ore că au activat și site dar uneori dă mici probleme de conectare probabil este în lucru în dezvoltare
  • Ana Ana
    @Villy, formatul My style rocks nu este la Kanal d? Bravo, ai stil? Nu cred ca vor renunța turcii la el. Și dacă dețin licență.. oricum ar fi frumos sa vedem pe Acasă cât mai multe emisiuni pentru femei. Chiar îmi doresc sa investească în cât mai mult conținut. Pot lăsa telenovelele și serialele turcești pentru Acasă Gold. Iar pe Acasă emisiuni și eventual câteva telenovele latina. Cred ca asta e reteta pentru succes.
  • Sabina Sabina
    Pe Acasă se vor întoarce și telenovelele românești din toamnă.
  • Villy Villy
    Pro-ul negociază de zori pentru Power of love su chiar My Style Rocks. Evident vor fi la Acasă. Practic vor toate formatele Acun la Pro. Nu se știe dacă Diana Dumitrescu va fi prezentatoare pentru Acasă. La toamna poate vedem Sunt celebru...!
  • Sabina Sabina
    Mulțumesc Expertul, dar este în continuare la PRO TV, nu?

Trimite un comentariu

sus