Skip to main content

Modificări în grila de toamnă de la Europa FM. Afectate: Frecvenţa Gustului, cu dr. Mihaela Bilic, şi emisiunea realizată de Mirela Retegan

 
Modificări în grila de toamnă de la Europa FM. Afectate: Frecvenţa Gustului, cu dr. Mihaela Bilic, şi emisiunea realizată de Mirela Retegan

Postul de radio Europa FM aduce noutăţi în grila de toamnă. Radioul aduce noi sezoane ale formatelor deja cunoscute şi lansează o campanie, dar oferă şi premii pentru ascultători.

Publicitate

Emisiunea prezentată de dr. Mihaela Bilic va intra de două ori pe post în acest sezon, iar formatul găzduit de Mirela Retegan (fondatoarea Gaşca Zurli) îşi schimba denumirea şi conceptul.

Iată care este grila de toamnă a postului Europa FM:

  • Campania Europa FM parte din Viaţa ta

Europa FM lansează campania Europa FM parte din Viaţa ta, prin care ascultătorii sunt invitaţi să trimită fotografii în care să se regăsească interacţiunea lor cu Europa FM, în orice moment al zilei, pe Whatsap-ul radioului, pentru a se înscrie în concurs.

În cadrul acestei campanii sunt puse la bătaie premii de sute sau mii de euro, ce pot fi câştigate dacă prezentatorii Europa FM îl sună pe expeditorul fotografiei şi acesta raspunde cu „Europa FM –parte din viaţa mea!"

  • Schimbă Perspectiva, cu Mirela Retegan

În acest sezon, Mirela Retegan (fondatoarea Gaşca Zurli) revine cu o nouă emisiune în grila Europa FM. Emisiunea pe care a prezentat-o în sezonul trecut îşi va schimba denumirea din Antrenorul Părinţilor în Schimbă Perspectiva.

De asemenea se modifică şi conceptul, pentru că nu va mai fi doar despre copii, ci se transformă într-un format pentru un public de 20-49 de ani.

Emisiunea de dezvoltare personală va fi realizată în acest sezon doar de Mirela Retegan, fără Gaspar Gyorghi.

„Îmi doresc să ne transformăm împreună în versiunile noastre cele mai frumoase. De aceea, voi aduce în studio oameni valorisi, personalităţi remarcabile, profesionişti dedicaţi, învingători minunaţi.

Împreună îi vom ghida pe ascultători într-o călătorie de abordare a provocărilor din unghiuri diferite pentru a avea curajul de a depăşi obstacole", spune Mirela Retegan

  • Frecevenţa Gustului, cu dr. Mihaela Bilic

Doctorul Mihaela Bilic revine cu Frecvenţa Gustului, vineri de la ora 18.15, iar din această toamnă se va auzi şi duminica de la ora 12.00.

„Călătoriti alături de noi prin lumea gustului şi a nutriţiei. Vom descoperi împreună secretele unei alimentaţii echilibrate şi vom învăţa cum să transformăm ingredientele obişnuite în adevărate preparate culinare, pline de savoare şi beneficii pentru sănătate", transmit cei de la Europa FM

  • Sezoane noi Taţi în aer şi Deşteptarea

Emisiunea de parenting Taţi în aer, cu Alex Grecu şi Daniel Osmanovici va putea fi urmărită săptămânal, în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 12.00 la 13.00.

Noul sezon al matinalului Deşteptarea cu Vlad Petreanu, George Zafiu şi Luca Pastia aduce premii pentru ascultătorii dacă răspund întrebărilor de cultură generală.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus