Skip to main content

Eurosport, emisiuni dedicate Jocurilor Olimpice. Nadia Comăneci va fi implicată

 
Foto: hepta
Foto: hepta
Eurosport lansează o serie de programe dedicate Jocurilor Olimpice. În seara de 14 aprilie se vor difuza mai multe producţii, cu 100 de zile rămase până la debutul marelui eveniment sportiv din Tokyo.
Publicitate
 
Seria de programe se numeşte „Head to head” şi va pune faţă în faţă foşti sau actuali sportivi din diferite discipline. În total vor fi opt episoade şi se vor difuza pe Eurosport 1.
 

Primele episoade îi au în prim-plan pe Usain Bolt şi Carl Lewis, dar şi pe Mark Spitz şi Michael Phelps. Urmează legendele tenisului Steffi Graf şi Serena Williams, precum şi alergătorii Mo Farah şi Haile Gebrselassie sau Jackie Joyner-Kersee şi Jessica Ennis-Hill.
 
Tot din 14 aprilie va debuta şi seria originală Eurosport „Olympic Stories” (Poveştile olimpice). Urmează şi un al treilea format, dar care va fi dezvăluit la mijlocul lunii mai şi care o are în prim-plan pe Nadia Comăneci.
 
Pe site-ul Eurosport şi pe pagina de Facebook va fi şi un clip video cu Nadia Comăneci, în care va explica ce înseamnă pentru ea Jocurile Olimpice.
 
Alte personalităţi ale sportului românesc din trecut şi din prezent, precum Ana Maria Brânză, Simona Halep, Alex Paşcanu, Marian Drăgulescu sau Ivan Patzaichin, vor avea la rândul lor un articol dedicat pe eurosport.ro.
 
Totodată, se va lansa şi un imn al Jocurilor Olimpice produs pentru Discovery. 
 
Steven Price, compozitor câştigător de Oscar şi renumit pentru filme precum Lord of the Rings sau Suicide Squad, a colaborat cu Orchestra Simfonică din Londra, pentru a înregistra un imn de patru minute la studiourile Abbey Road.
 
„Noul imn ilustrează toate emoţiile şi momentele pe care sportivii şi fanii le vor trăi de-a lungul Jocurilor şi va fi folosit de către Discovery şi Eurosport inclusiv la viitoarele ediţii ale Jocurilor Olimpice; Beijing 2022 şi Paris 2024”, spun cei de la Discovery.
 

Programul de pe Eurosport 1 din această seară:

  • 21:00 Olympic Stories – Big in Japan
  • 22:00 Head to Head, Athletics – Usain Bolt vs Carl Lewis
  • 22:30 Head to Head, Swimming – Michael Phelps vs Mark Spitz
  • 23:00 Trailblazers – Cathy Freeman

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Nu prinde asta in romania fără gigi ha

Trimite un comentariu

sus