Skip to main content

Eurosport transmite turneul de la Wimbledon. Ce jucătoare românce intră pe teren

 
Simona Halep este una dintre cele şapte jucătoare românce prezente în competiţia de la Wimbledon. Sursa foto: Facebook/Simona Halep
Simona Halep este una dintre cele şapte jucătoare românce prezente în competiţia de la Wimbledon. Sursa foto: Facebook/Simona Halep

Eurosport a anunţat că va transmite, de luni, toate meciurile de la Wimbledon, în direct şi la cerere, inclusiv pe platforma online.

Publicitate

Ce jucătoare românce vor intra pe teren în turneu? Simona Halep, Sorana Cîrstea, Elena-Gabriela Ruse, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu vor evolua în competiţia de simplu feminin.

Turneul de la Wimbledon va fi transmis la Eurosport între 27 iunie şi 10 iulie 2022.

Echipele Eurosport din România sunt pregătite să transmită cele mai importante şi relevante momente din competiţie, atât on-air, cât şi online.

Unde se văd jucătoarele românce?

Pentru această ediţie Wimbledon, Eurosport 1 va transmite, numai în România, cu preponderenţă cele mai importante meciuri ale jucătoarelor locale.

Între 13:00 şi 23:00, în fiecare zi a competiţiei, pe Eurosport 1 vor fi transmise live confruntările jucătoarelor din România, care vor fi completate de meciurile starurilor internaţionale pe Eurosport 2.

România este una dintre cele 11 ţări din Europa în care Eurosport transmite turneul de la Wimbledon, iar şapte românce şi-au confirmat deja locul pe tabloul de simplu feminin.

Ce jucători vedem la Wimbledon?

Campioană în 2019, Simona Halep, este cap de serie numărul 16, iar alături de ea vor intra în competiţie Sorana Cîrstea (cap de serie 21), Elena-Gabriela Ruse, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu.

Numărul 1 mondial şi câştigătoarea Roland-Garros, Iga Swiatek, este principala favorită pentru cucerirea trofeului, poloneza având la activ un şir de victorii impresionant de 35 de meciuri în acest sezon.

Wimbledon marchează totodată revenirea Serenei Williams în circuit. Americanca şi-a anunţat prezenţa la primul ei turneu de vara trecută încoace.

În turneul masculin, Novak Djokovic va încerca să-şi apare titlul câştigat anul trecut în faţa lui Matteo Berrettini, un alt candidat puternic şi la această ediţie. Rafael Nadal vine la Wimbledon într-o stare de sănătate incertă, însă încurajat de titlul cucerit la Roland-Garros, iar Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas, Hubert Hurkacz, Felix Auger-Aliassime sau Nick Kyrgios sunt la rândul lor printre jucătorii de urmărit.

Mats Wilander, de şapte ori câştigător de Grand Slam, şi fostul număr şapte mondial Barbara Schett vor fi la faţa locului pe parcursul turneului.

Pe site-ul Eurosport.ro şi pe pagina de Facebook dedicată postului vor fi publicate informaţii, programul meciurilor, rezultate, articole şi analize.

Program Wimbledon:

  • Luni, 27 iunie: Turul 1 – Eurosport 1 & 2
  • Marţi, 28 iunie: Turul 1 – Eurosport 1 & 2
  • Miercuri, 29 iunie: Turul 2 – Eurosport 1 & 2
  • Joi, 30 iunie: Turul 2 – Eurosport 1 & 2
  • Vineri, 1 iulie: Turul 3 – Eurosport 1 & 2
  • Sâmbătă, 2 iulie: Turul 3 – Eurosport 1 & 2
  • Duminică, 3 iulie: Turul 4 – Eurosport 1 & 2
  • Luni, 4 iulie: Turul 4 – Eurosport 1 & 2
  • Marţi, 5 iulie: Sferturi de finală – Eurosport 1 & 2
  • Miercuri, 6 iulie: Sferturi de finală – Eurosport 1 & 2
  • Joi, 7 iulie: Semifinale feminin – Eurosport 2
  • Vineri, 8 iulie: Semifinale masculin – Eurosport 2
  • Sâmbătă, 9 iulie: Finala feminin – Eurosport 2
  • Duminică, 10 iulie Finala masculin – Eurosport 2
     
Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus