Skip to main content

Ce TikTokeri vor face video-uri din culisele Eurovision

 
Denis Matroş şi Cristina Almăşan fac conţinut pe TikTok din culisele Eurovision. Sursa foto: capturi TikTok
Denis Matroş şi Cristina Almăşan fac conţinut pe TikTok din culisele Eurovision. Sursa foto: capturi TikTok

Detaliile de culise ale competiţiei Eurovision se văd nu la televizor, ci pe TikTok. Reţeaua socială este de anul acesta „partenerul oficial de divertisment“ al concursului muzical.

Publicitate

Ce TikTokeri au fost aleşi să facă story-uri şi filmuleţe din spatele scenei pentru fanii din România?

„Întotdeauna plin de umor, autentic şi energic, Denis este cunoscut online pentru conţinutul său hilar de pe TikTok, unde a câştigat rapid dragostea publicului“, îl descriu reprezentanţii reţelei sociale într-un comunicat.

„Cristina este unul dintre cei mai mari creatori de conţinut de pe TikTok, cunoscută pentru sketch-urile amuzante şi distractive şi pentru vocea ei puternică împotriva hărţuirii şi împotriva body-shaming“, mai arată sursa citată.

Bineînţeles, şi interpreţii Eurovision au folosit TikTok pentru a ajunge la fanii lor. Aceştia au arătat detalii de la repetiţii, dar şi de pe scenă, în timpul semifinalelor şi apoi când vor concura în finală.

Câţi oameni văd Eurovision-ul pe TikTok?

Reprezentanţii TikTok susţin că vor aduce la Eurovision o comunitate de 1 miliard de fani pasionaţi de muzică din jurul lumii. Asta după ce, potrivit informaţiilor furnizate de aceştia, videoclipurile cu hashtag-ul #Eurovision2021 au înregistrat peste 1,4 miliarde de vizionări doar anul trecut.  

Ce face TikTok pentru Eurovision?

· Transmite live semi-finalele şi marea finală pe platformă, prin canalul Eurovision care va folosi formatul vertical potrivit pentru TikTok.
· Oferă comunităţii acces exclusiv din backstage şi la repetiţiile artiştilor din concurs.
· Lucrează cu participanţii din toate ţările pentru a-i ajuta să ajungă la fanii lor şi să-şi dezvolte audienţa, precum şi să creeze un centru de conţinut despre universul Eurovision.
· Curatoriază liste de cântece personalizate care includ melodiile din 2022 şi clasicele Eurovision din anii trecuţi, accesibile prin intermediul paginilor TikTok Sounds din aplicaţie.
· Lucrează cu echipa Eurovision pentru a crea conţinut suplimentar şi pentru a aduce fanii mai aproape de magia Eurovision.

Fanii TikTok şi Eurovision din întreaga lume pot folosi hashtag-ul #Eurovision2022 pentru a căuta conţinut legat de concurs sau pentru a-l adăuga propriilor clipuri.

Canalul TikTok desemnat competiţiei este @Eurovision.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus