Skip to main content

Eva Măruţă, fiica lui Cătălin Măruţă, va apărea într-o comedie alături de Alex Bogdan: „Ne-am dat seama că Eva este persoana potrivită să o joace pe Maya”

 
Eva Măruţă, fiica lui Cătălin Măruţă, va apărea într-o comedie alături de Alex Bogdan: „Ne-am dat seama că Eva este persoana potrivită să o joace pe Maya”

Eva Măruţă, fiica prezentatorului Cătălin Măruţă, va apărea într-o comedie împreună cu actorul Alex Bogdan (Mondenii, Haita de acţiune). Filmul se numeşte Tati Part-Time şi urmăreşte relaţia dintre avocatul Iustin, interpretat de Alex Bogdan, şi fina lui Maya, care va fi pusă în scenă de Eva Măruţă.

Publicitate

Scenariul comediei poartă semnătura lui Bromania (Matei Dima) şi a Letiţiei Roşculeţ. Producţia Tati Part-Time va fi lansată la începutul anului viitor.

Distribuţia este completată de nume cunoscute precum Alexandru Ion, care poate fi văzut în Lia - soţia soţului meu la Antena 1, Doina Teodoru (fostă câştigătoare iUmor şi actriţă în Cmaera 609), George Ivaşcu (Clanul, Pro TV), Nelu Cortea (fost jurat iUmor şi câştigător America Express), Raluca Aprodu (Ruxx, Poveste de dragoste) şi Mihaela Teleoacă (Profu').

Într-un interviu acordat pentru Paginademedia, Bromania (Matei Dima) ne-a dat detalii despre noul film şi despre cum a fost cooptată în proiect Eva Măruţă.

Paginademedia.ro: Despre ce este vorba în comedie?

Bromania: Filmul urmăreşte povestea lui Iustin (Alex Bogdan), un avocat inteligent, dar delăsător, care trebuie să rezolve un caz foarte important la muncă, altfel este dat afară de şeful lui (George Ivaşcu). În săptămâna în care este mai ocupat se trezeste la uşă cu fina lui, Maya (Eva Măruţă), o fetiţă drăgălaşă şi mult prea matură pentru vârsta ei. 

Visul Mayei de a ajunge cântăreaţă şi cel al lui Iustin de a nu fi dat afară sunt premisele care îi aruncă pe protagoniştii nostri într-o călătorie plină de comedie, la finalul căreia învaţă unul de la celălalt atât lucruri despre ei cât şi despre celălalt. Este un film curat, dar făcut special pentru părinţi. 

Paginademedia.ro: Cine mai face parte din distribuţie?
 
Bromania: Pe lângă cei menţionaţi mai sus, il avem pe Alexandru Ion în rolul antagonistului, Raluca Aprodu este the love interest, Nelu Cortea e prietenul cel bun, Mihaela Teleoacă este mama personajului principal, iar Doina Teodoru reprezintă ispita.
 
Toate personajele vin cu un twist modern în poveste, dar pentru asta trebuie văzut filmul. O să fie şi personaje surpriză, de asemenea. 
 
Paginademedia.ro: Înţeleg că tu şi cu Letiţia Roşculeţ aţi scris scenariul. A cui a fost ideea acestui film?
 
Bromania: Mereu mi-am dorit să fac un film în care mă trezesc cu un copil la uşă, de unde oare aceasta premisă? Nu mă întreba.
 
După ce am cunoscut-o pe Eva, mi-a revenit ideea acelui film mai vechi în cap şi am vorbit cu Letiţia, şi am început să dezvoltam Tati Part-Time, dar cu Alex Bogdan în minte. 
 
Paginademedia.ro: Cum a fost cooptată Eva Măruţă în proiect?
 
Bromania: Am urmărit-o de ceva timp în social media şi am avut plăcerea să o cunosc şi în realitate. Este o fetiţă deosebită, inteligentă şi foarte bine educată. După ce am facut nişte probe cu ea, ne-am dat seama toţi că este persoana potrivită să o joace pe Maya. 
 
Paginademedia.ro: Au început filmările?
 
Bromania: În două zile începem, să ne ţineţi pumnii. Aşteptăm toţi părinţii la film în ianuarie!

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus