Skip to main content

Imperiul leilor a inspirat un eveniment online. Chiar „leii” de pe Pro TV sunt în juriu

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV
Emisiunea Imperiul Leilor de pe Pro TV a inspirat un eveniment online de business de dedicat tinerilor. 
Publicitate
 
Evenimentul se va numi „Tinerii în Arenă” şi va avea loc marţi, 27 aprilie, de la ora 18:00. Va fi transmis în direct pe pagina evenimentului de pe Facebook - AICI, dar şi pe Youtube.
 

Din juriul competiţiie fac parte şi câţiva „lei” din primul şi al doilea sezon al producţiei de pe TV: Cristina Bâtlan, Dragoş Petrescu, Cristian Oneţiu, Bogdan Micu. Alături de ei vor mai fi şi alţi antreprenori: Camelia Şucu, Dragoş Anastasiu şi Felix Pătrăşcanu. 
 
Cine organizează evenimentul?

„Eu mă ocup de proiect. Am organizat un program naţional şi am făcut un studiu în rândul tinerilor, iar 52% au spus că vor să fie antrenprenori sau manageri.

Vrem să găsim modele de tineri la nivel naţional şi să-i ajutăm să-şi dezvolte businesss-urile, iar ei la rândul lor să fie modele pentru generaţiile următoare”, a spus Alin Claudiu Apostu, organizatorul evenimentului, pentru Paginademedia.ro.

De evenimentul „Tinerii în Arenă” se ocupă următoarele organizaţii:

- „Vreau să fiu antreprenor” - Un program naţional care sprijină tinerii să se implice în antreprenoriat

- „Insights” - sprijină organizaţiile tinerilor antreprenori să se dezvolte

- „Romanian Business Leaders” - o organizaţie apolitică, neguvernamentală şi non-profit care oferă o platformă de acţiune şi implicare socială pentru antreprenorii şi şefii de companii din mediul de business privat. 

 
Până în acest moment s-au înscris 1500 de tineri, iar şapte dintre cele 15 business-uri selecţionate urmează să fie prezentate în cadrul evenimentului. 
 
15 tineri din toată ţara au fost selectaţi pentru a trece printr-un program de mentorat de o lună şi jumătate, urmând ca la final, şapte dintre aceştia să aibă şansa să îşi prezinte ideea de afacere în faţa juraţilor. 
 
Liceenii şi studenţii vin din zonele urbane şi rurale ale României, iar ideile de business cuprind industrii şi segmente precum: HoReCa, turism, servicii precum agregatoare de oferte, curăţenie sau marketplace-uri, educaţie, consultanţă de modă sau siguranţă. 
 
Evenimentul se va desfăşura în trei părţi:
 
- În prima parte a evenimentului fiecare din cei 7 antreprenori va împărtăşi din experienţa un aspect legat de antreprenoriat într-o „pastilă” care va dura circa trei minute. Subiectele abordate: începutul în business, frica de eşec sau cum arată defapt viaţa unui antreprenor
 
- În a doua parte a evenimentului, cei 7 tineri vor veni să îşi prezinte ideile de business în faţa antreprenorilor pentru a obţine de la aceştia sprijin şi mentorat, în schimbul cărora vor oferi un procent din afacerea lor (exact ca la Imperiul Leilor)
 
- În a treia parte, tinerii vor sta la discuţii în privat cu antreprenorii pentru a benefica de sfaturi
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus