Skip to main content

DUPLEX. Matinalul cu Exarhu şi la Ştirile Pro TV de dimineaţă

 
DUPLEX. Matinalul cu Exarhu şi la Ştirile Pro TV de dimineaţă

DUPLEX. Parteneriat între Pro TV şi Rock FM. Matinalul lui Exarhu se vede la Ştirile Pro TV de dimineaţă. Pe de altă parte, Mihai Dedu şi Adreea Marinescu se aud în FM. 

Publicitate

Cele două staţii anunţă un „cross-promotion”. Mai exact, în fiecare vineri, Exarhu şi matinalii Pro TV îşi încrucişează emisiile. 

Totul se întâmplă după ora 9:00. 

Vinerea aceasta, pe 19 noiembrie, părintele Francisc Doboş vine în studioul matinalului Rock FM pentru a vorbi despre mâncarea de post şi veganism. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Matinalul de la Protv e din ce in ce mai greu de urmarit - personaje lipsite de carisma de la morocanosii Dedu si Busu, insipidele blonde prezentoare, antipatica si controversata nutritionista Bilic… cu un rictus fortat (cica e zambet). Exarhu si un popa sunt fix ce le lipsea la parastasul matinalului protv
  • otevistudeserviciu otevistudeserviciu
    Și cum România e o țară eminamente greco-catolică (0,8% la ultimul recensământ) , se cuvenea invitat un preot invitat greco-catolic. Aici se mai vede o dată, dacă era nevoie, ce politică joacă ProTV, dar și Digi24, posturi pro-românești și pro-ortodoxism get-beget :)))), pentru care catolicii sunt interesant de atractivi, iar restul, Marele Alb. Sigur, greco-catolicii nu au nicio vină, preoții sunt chiar simpatici și realiști, toată stima. Iar străbunicii lor erau ortodocși, până le-a promis curtea de la Viena una-alta. Dar asta e alră poveste.

Trimite un comentariu

sus