Skip to main content

PARTENERIAT. Un singur pictor - Sabin Vasile şi 14.000 de lucrări. E cea mai mare expoziţie individuală, spun organizatorii

 
PARTENERIAT. Un singur pictor - Sabin Vasile şi 14.000 de lucrări. E cea mai mare expoziţie individuală, spun organizatorii

 PARTENERIAT. Un singur pictor şi o expoziţie cu 14.000 de lucrări. Este cea mai mare expoziţie temporară de artă, individuală, spun organizatorii, şi se deschide în Bucureşti de mâine, 19 mai.

Publicitate

The Art of C.D.S.V. cuprinde peste 14.000 de lucrări semnate de un singur artist, pictorul român Sabin Vasile. 

Aceasta va putea fi vizitată în perioada 19-21 mai şi este cea mai mare din lume, ca număr de opere de artă semnate de un singur artist.

GALERIE FOTO. Cine este artistul Sabin Vasile?

Pictorul român Cristian Daniel Sabin Vasile este cel mai prolific artist român şi al treilea cel mai prolific artist la nivel mondial. Lucrarile lui au ajuns la New York, Tokyo, Londra, Paris.

În perioada pandemiei artistul a lucrat permanent pentru a pregăti acest eveniment record şi îşi aşteaptă publicul pentru a trăi o experienţă unică, ca o călătorie în lumea simbolurilor abstracte, frumuseţii, combinaţiilor spectaculoase de culoare.

Ana Canpean, curator:

“Artistul investeşte culoarea cu calităţi spirituale, sensibilizează, concentrează şi redă aspecte inspirate din realitate, din ceea ce observă, trăieşte, iubeşte şi experimentează.’’

Sabin Vasile este un reprezentant al stilului Abstract figurativ pop art.

În această expoziţie a adunat lucrări din colecţiile: GODS OF ART, ÎN A WORLD OF MICE, BANKSY RELOADED, TOTAL ABSTRACT, AbsTTRACTION, BECOMING and FOR THE LOVE OF ART.
 
Vernisajul expoziţiei are loc pe 19 mai, ora 17.00, Bulevardul Expoziţiei 52-54, în incinta Centrului Comercial, Pavilionul nr. 5.
 
Expoziţia poate fi vizitată în perioada 20 – 21 mai, între orele 10:00 – 21:00.


Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus