Skip to main content

Facebook a decis: contul lui Donald Trump rămâne suspendat

 
Foto: The Time
Foto: The Time

Contul de Facebook al lui Donald Trump, fostul preşedinte al Americii, rămâne suspendat. Decizia a fost luată astăzi de „Consiliul de supraveghere” al companiei, notează about.fb.com.

Publicitate

De asemenea, şi contul de Instagram al lui Trump a rămas închis.

În ciuda faptului că s-a menţinut decizia Facebook-ului din ianuarie, „Consiliul de supraveghere” nu a specificat cât timp mai rămâne închis contul fostului preşedinte american. În acelaşi timp, această instituţie a criticat Facebook pentru decizia de a-i închide conturile lui Trump. Acţiunea a fost catalogată drept „o pedeapsă nedeterminată şi fără standard”.

„Vom lua în considerare deciziiile consiliului şi vom stabili o acţiune clară. Între timp, conturile domnului Trump rămân suspendate”, spun cei de la Facebook.

Totodată, „Consiliul de supraveghere” a făcut recomandări pentru îmbunătăţirea politicilor Facebook, iar compania spune că va ţine cont de aceste „sfaturi”.

Donald Trump şi-a lansat propria platformă de comunicare

Trump are o nouă platformă de comunicare. Noul site va conţine toate declaraţiile de presă pe care le va face fostul preşedinte, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Utilizatorii care citesc postările lui Trump de pe site le pot distribui pe Facebook şi Twitter.

CITEŞTE ŞI: Donald Trump şi-a făcut propria platformă de comunicare

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus