Skip to main content

Facebook testează o funcţie de socializare virtuală, cu oameni din acelaşi cartier

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Facebook a început testele pentru o nouă funcţie pe care o va implementa. Se numeşte „Facebook Neighborhoods” şi are ca scop comunicarea virtuală între oamenii care locuiesc în aceeaşi zonă, notează about.fb.com.

Publicitate

Această nouă secţiune este disponibilă doar persoanelor de peste 18 ani şi îi ajută pe utilizatori să găsească oameni cu interese şi pasiuni comune care se află în apropierea lor.

Ca să folosească „Neighborhoods”, utilizatorii trebuie să permită Facebook-ului să acceseze locaţia, dar şi să spună ce pasiuni au pentru a putea lua legătura cu oamenii cu care împart aceleaşi interese.

Odată intrat în această comunitate virtuală, utilizatorul poate primi recomandări pentru restaurantele şi cafenelele din zonă, dar şi să realizeze sondaje pentru a vedea care sunt cele mai atractive locuri din zonă.

Această comunitate virtuală va avea moderatori care pot da afară alţi utilizatori, în cazul în care încalcă regulile impuse de fiecare comunitate.

Secţiunea „Neighborhoods” este disponibilă în câteva oraşe din Statele Unite şi Canada. Dacă se va dezvolta în perioada următoare, atunci urmează să fie extinsă la nivel global în lunile următoare.

FOTO. Cum arată noua secţiune „Neighborhoods”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus