Skip to main content

Facultatea de Jurnalism, parteneriat cu Festivalul George Enescu. Ce vor face studenţii?

 
Foto: hepta
Foto: hepta

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) din Bucureşti a realizat un parteneriat cu Festivalul Internaţional George Enescu.

Publicitate

Astfel, studenţii Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, specializările Relaţii publiceşi publicitate, vor fi implicaţi într-un stagiu de practică şi se vor ocupa de organizarea evenimentului cultural.

Festivalul Internaţional George Enescu 2021 va avea loc între 28 august şi 26 septembrie 2021.

“În condiţiile pandemiei pentru studenţii FJSC de la specializările Comunicare, Relaţii publice şi Publicitate, stagiul de practică în cadrul festivalului George Enescu reprezintă o excelentă oportunitate profesională.

Studenţii Facultăţii de Jurnalism vor contribui cu efortul lor şi vor face voluntariat în echipele de organizare ale evenimentului. Va fi cu siguranţă o experienţă foarte utilă pentru studenţii noştri”, a spus Antonio Momoc, decanul FJSC.

“Organizarea Festivalului Enescu este extraordinar de complexă şi de provocatoare. Este important ca studenţii să aibă acces la unele dintre mecanismele care fac posibil acest eveniment şi să înveţe ce înseamnă să organizezi un eveniment cultural de anvergură.

Din acest punct de vedere, pot spune că cei care vor veni în practică la Festivalul Enescu vor avea oportunitatea de a avea acces la o experienţă de învăţare consistentă. Sper că vor lua din această experienţă lucruri importante, pe care le vor aplica în viitoarele lor cariere profesionale”, declară Mihai Constantinescu, directorul executiv al Festivalului George Enescu.

CITEŞTE ŞI: Facultatea de Jurnalism, parteneriat cu MediaSind. Vor ajuta studenţii să se angajeze în presă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus