Skip to main content

Ce filme vor avea premiera pe Netflix în 2022. Titluri cu Jason Momoa, Daniel Craig, Jamie Foxx, Ryan Reynolds, Jenifer Lopez sau Charlize Theron

 
Ce filme vor avea premiera pe Netflix în 2022. Titluri cu Jason Momoa, Daniel Craig, Jamie Foxx, Ryan Reynolds, Jenifer Lopez sau Charlize Theron

Parada filmelor Netflix în 2022. Platforma VOD face încă o demonstraţie de forţă în ce priveşte filmele anului. 82 de titluri vor avea anul acesta premiera pe Netflix, adică cel puţin o premieră pe săptămână. 

Publicitate

Aşteptăm producţii cu Jason Momoa, Daniel Craig, Chris Hemsworth, Jamie Foxx, Ryan Reynolds, Jenifer Lopez, Millie Bobby Brown, Charlize Theron sau Ryan Gosling.

O altă producţie-vedetă a acestui an este Pinocchio, o variantă „întunecată” a faimosei poveşti pentru copii, sub bagheta regizorului de Oscar Guillermo del Toro.

Ce titluri ne-au atras atenţia:

  • The Adam Project, care spune povestea unui bărbat (Ryan Reynolds), care călătoreşte în trecut pentru a salva viitorul alături de versiunea sa din copilărie.
     
  • The Gray Man, în care Ryan Gosling joacă rolul unui mercenar CIA, care descoperă nişte secrete întunecate ale organizaţiei.
     
  • Knives Out 2, a doua parte din filmul cu mistere, cu Daniel Craig, are anul acesta premiera. După distribuţia de top din prima parte, şi în partea a doua se anunţă nume interesante: Ethan Hawke, Kate Hudson, Leslie Odom Jr, Edward Norton
     
  • Persuasion. Netlfix face o adaptare a romanului cu acelaşi nume semnat de James Austen, cu Dakota Johnson (din seria Fifty Shades).
     
  • They Cloned Tyron, o comedie SF cu Jamie Foxx
     
  • Pinocchio, o variantă „întunecată” a faimosei poveşti pentru copii, sub bagheta regizorului de Oscar Guillermo del Toro. Se anunţă o distribuţie cu actori precum:  Ewan McGregor, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Christoph Waltz. Actorul Gregory Mann va fi vocea lui Pinocchio.
     
  • Luckiest Girl Alive o prezintă pe Mila Kunis, în rolul unei tinere de 28 de ani ce duce o viaţă aparent perfectă. Totul se duce de râpă când regizorul unui documentar despre crime o invită să povestească experienţa unui incident şocant care a avut loc când era adolescentă şi învăţa la prestigioasa şcoală Brentley.
     
  • Enola Holmes, sora faimosului detectiv Holmes, se întoarce anul acesta.
     
  • Texas Chainsaw Massacre, un clasic al filmelor de groază are parte de o nouă adaptare.
     
  • Day Shift, un film de groază cu vampiri în care îl vedem din nou pe Jamie Foxx.
     
  • The Wonder, o producţie plasată în anii 1800, despre povestea unei tinere care nu mai mănâncă, dar rămâne în mod miraculos în viaţă şi sănătoasă
     
  • Jennifer Lopez este The Mother, o asasină mortală care iese din ascunzătoare pentru a o proteja pe fiica la care a renunţat cu ani în urmă, în timp ce fugea de nişte bărbaţi periculoşi.
     
  • The School for Good and Evil, cu Charlize Theron şi Kerry Washington, este despre o şcoală fermecată în care tineri eroi şi răufăcători sunt antrenaţi să protejeze echilibrul dintre bine şi rău.
     
  • Wendell & Wild, un film de animaţie în care faimosul duo de comedianţi Jordan Peele şi Keegan Michael Key dau voce unor demoni aduşi în lumea celor vii de un copil de 13 ani.
     
  • Fanii lui Chris Hemsworth îl pot vedea într-un nou film, Spiderhead, ce spune povestea a doi tineri condamnaţi se luptă cu trecutul lor într-o unitate condusă de un vizionar genial, care experimentează pe deţinuţi cu droguri care modifică emoţiile. Bazat pe articolul The New Yorker, Escape From Spiderhead de George Saunders.
  • Slumberland - O tânără descoperă o hartă secretă a lumii viselor din Slumberland şi, cu ajutorul unui haiduc excentric (Jason Momoa), străbate visele şi fuge de coşmaruri, cu speranţa că îşi va putea revedea tatăl care a murit.

Lista integrală a tuturor filmelor Netflix care vor avea premiera anul acesta, pe PaginadeSerial

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus