Skip to main content

Filme poliţiste în premieră, producţii 2020-2021, în serile de miercuri la Diva

 
Seria de filme poliţiste Misterele de pe Martha's Vineyard. Sursa: Diva
Seria de filme poliţiste Misterele de pe Martha's Vineyard. Sursa: Diva

Televiziunea Diva anunţă trei filme poliţiste noi, în premieră, pentru grila din luna mai.

Publicitate

Producţiile sunt din anii 2020-2021 şi au fost programate pentru serile de miercuri, de la ora 21.00.

Primul film va fi difuzat chiar mâine, 11 mai şi este prima parte dintr-o serie inspirată de cărţile lui Philip R. Craig.

  • Misterele de pe Martha's Vineyard: Jaful de la galerie (Ships in the Night: A Martha's Vineyard Mystery, 2021) e despre un fost detectiv la poliţiei din Boston, Jeff Jackson (Jesse Metcalfe). Acesta revine la viaţa liniştită din Martha’s Vineyard. Aici se reîntâlneşte cu Dr. Zee Madieras (Sarah Lind), fiica şefului poliţiei, prietenă din copilărie şi examinator medical. Cei doi se aliază pentru a începe investigaţiile la o licitaţie de strângere de fonduri.
     
  • Continuarea fimului, Misterele de pe Martha's Vineyard: Otrăvită în paradis (Poisoned In Paradise: A Martha's Vineyard Mystery, 2021), va fi difuzată miercuri, 18 mai, ora 21.00.

Aici Jeff Jackson are un nou caz de rezolvat când un corp uman este descoperit, iar în contul bancar al lui Zee apare un depozit misterios. Jeff simte că trebuie să descopere făptaşul, iar el şi Zee nu au timp pentru a discuta despre sărutul pe care l-au împărtăşit în Boston şi ce înseamnă acesta pentru relaţia lor.

Între timp, misterul din Boston se adânceşte atunci când Jeff şi Andy pare că au descoperit persoana care l-a împuşcat pe Jeff, dar un agent FBI le închide ancheta.

  • Ultima miercuri din luna mai, mai precis ziua 25 mai este dedicată unei alte premiere: Crime la licitaţie (Garage Sale Mystery: Searched & Seized, 2020).

Care este povestea? Prietenul dealerului de antichităţi Jennifer Shannon (Lori Loughlin) organizează o licitaţie cu articole confiscate dintr-o operaţiune de falsificare de bani, iar mai târziu este găsit fără suflare. Jenn bănuieşte că s-a implicat în afaceri necurate pentru a reuşi să scape de datorii însă tabloul este mult mai amplu.

Garage Sale Mystery este o serie de filme, cu Lori Loughlin în rolul lui Jennifer Shannon, care se bazează pe seria de cărţi omonimă scrisă de Suzi Weinert.

Autoarea a creat povestea şi personajele pe baza experienţelor ei trăite în suburbiile din Washington, unde a participat la licitaţii cu obiecte oferite de politicieni, directori generali, diplomaţi, elita militară şi alţi proprietari influenţi în această zonă de lux, mai arată sursa citată. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus