Skip to main content

Actorul Florin Călinescu se întoarce în politică. Dar unde? „E un partid absolut 'neumblat'. Nu are legătură cu ceea ce ştiţi despre partide”

 
Actorul Florin Călinescu se întoarce în politică. Dar unde? „E un partid absolut 'neumblat'. Nu are legătură cu ceea ce ştiţi despre partide”

Actorul Florin Călinescu revine în politică. El a anunţat într-un scurt mesaj pe Facebook că se întoarce în politică, dar încă nu a spus numele partidului din care o să facă parte. A spus totuşi câte ceva.

Publicitate
„Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug.
Pentru că sunt câţiva care delirează: e un partid nou. Nou-nouţ!” a scris el pe Facebook.
 

După mesajul de pe reţeaua socială, Călinescu a intrat live pe Facebook şi pe Tik Tok şi a anunţat că pe 8-9 martie va spune exact numele partidului din care o să facă parte. De asemenea, actorul a mai spus că nu va fi unul dintre partidele deja cunoscute:
 
„Terminăm cu toate speculaţiile, PSD, PNL, USR, UDMR şi ce mai este ... AUR şi SOS, le terminăm acum pe loc. Deci nu mă înscriu în niciunul dintre aceste partide, ca sa fie foarte clar.
 
Nu o să fie foarte clar, pentru că o să se găsească unii care o să zică o să vedeţi dumneavoastră şi aşa mai departe.”

 

„Este un partid absolut 'neumblat'”

„În jur de 8-9 martie o să anunţ cum se cheamă partidul. Este un partid absolut „neumblat”.
 
Mai stau două-trei săptămâni şi anunţ pe 8 sau 9 martie, când vor fi practic trei luni până la declanşarea alegerilor europarlamentare, nu pentru a mă juca cu nervii sau cu răbdarea dumneavoastră, mai ales cei civilizaţi, pentru că meritaţi o comunicare corectă, ci pentru a subţia cât mai mult plaja de atacuri.
 
Acest partid s-a chinuit în legislatura din 2020 să intre şi ştiţi foarte bine că oricine poate să facă o contestaţie si să ţină cu lunile sau cu anii înregistrarea unui partid.
 
Acest partid este înregistrat. Nu are legătură cu nici măcar o secundă sau o liniuţă cu ceea ce ştiţi despre partide. Dânşii au pornit de la început fără veniţi-plecaţi, traseişti şi aşa mai departe (...)”, a spus acesta în live-ul pe Facebook.

 

„Cred că pot să fac ceea ce poate să facă un cetăţean pentru ţara lui, dar bineînţeles într-o mişcare şi într-un loc organizat”

„Cred că veţi fi surprinşi de ce dânşii m-au contactat şi au zis hai să facem o treabă şi 99,99 o să accept acest lucru. Nu ştiu ce se mai poate întâmpla până pe 8-9 martie (...).
 
Cred că pot să fac ceea ce poate să facă un cetăţean pentru ţara lui, dar bineînţeles într-o mişcare şi într-un loc organizat (...).”
 
Călinescu a mai povestit că din noul partid pac parte „oameni tineri şi hotărâţi”
 
„Ne concentrăm pe europarlamentare, ne concentrăm pe generale, dacă intrăm cu 400.000-500.000 de voturi vă daţi seamă că e vorba deja de 5,6,7,8 % şi aşa mai departe. Este o mişcare echilibrată, puternică cu oameni tineri şi hotărâţi, care au trecut prin multe încercări şi dintre care una foarte grea.
 
Pe 8-9 o să aflaţi toată povestea. Se plânge multă lume că nu ai cu cine, s-ar putea să vă oferim această posibilitate (...).
 
Ne concentrăm pe 8-9 martie să facem anunţul exact ca să rămână cât mai puţine zile pentru a fi atacat acest partid (...).”
 
Florin Călinescu a ocupat în 2019 funcţia de preşedinte al Partidului Verde, care a fost înfiinţat în anul 2005.
 
Despre Florin Călinescu:
  • Călinescu s-a aflat la masa juriului Românii au talent din 2015 până în 2021.
  • A fost realizatorul emisiunii Florin Călinescu Show la Prima TV.
  • Actorul Florin Călinescu este unul dintre cei mai vechi oameni care au lucrat în Pro TV, post în care era încă de la înfiinţare. A făcut mai multe show-uri şi emisiuni la postul din Pache Protopopescu.
  • Printre altele a realizat „Chestiunea zilei”, „Te uiţi şi câştigi” şi „Ora şapte, bună dimineaţa”. A fost şi jurat în emisiunea „Uite cine dansează”, în 2017. 
  • A jucat în numeroase filme şi seriale, dar a fost şi realizator Pro FM în urma cu mulţi ani.

Citeşte şi: MUTAREA ANULUI. Florin Călinescu la Prima TV. A fost anunţat oficial


Citeşte şi: Florin Călinescu, după plecarea de la Pro TV: „Nu-mi fac televiziune. Sunt consultant pentru mai multe posturi”


Citeşte şi: „Spiritul Pro nu mai există!” - Florin Călinescu despre Pro TV, la postul "părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu


Citeşte şi: Florin Călinescu se desparte de Pro TV. Nu va mai fi nici la Românii au talent


Citeşte şi: Pro TV, reacţie după plecarea lui Florin Călinescu: „Este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus