Skip to main content

Florin Călinescu, după plecarea de la Pro TV: „Nu-mi fac televiziune. Sunt consultant pentru mai multe posturi” (VIDEO)

 
Florin Călinescu, după plecarea de la Pro TV: „Nu-mi fac televiziune. Sunt consultant pentru mai multe posturi” (VIDEO)

VIDEO. La aproape o lună după plecarea de la Pro TV, actorul Florin Călinescu vine cu detalii despre noile proiecte pe care le are. Nu vine cu nume, momentan, însă menţionează că acum este „consultant pentru mai multe televiziuni”, după cum a spus într-un live pe Facebook. 

Publicitate

„Am semnat un contract cu nişte prieteni. Veţi afla, probabil, săptămâna viitoare despre ce este vorba.

Este un contract de consultanţă, dar probabil voi face şi o emisiune, două, trei. Am semnat un contract de consultanţă pentru mai multe televiziuni, ca să fie foarte clar”, a spus fostul jurat de la Românii au talent. 

Nu a dezvăluit numele posturilor pe care le consiliază, însă a afirmat că vrea să facă „programe 100% româneşti”. Înainte de live-ul de ieri, Călinescu vorbea într-o postare pe Facebook despre un „casting” pentru mai multe job-uri în televiziune.

„Cine crede ca poate avea un drum in televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Materiale filmate si orice alta forma de recomadare pe pagina mea de chat a fb.

Va garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o tv. ( mai multe) 100% româneasca”, scria Călinescu joi, pe Facebook. 

„Cred că nu s-a înţeles foarte bine. Nu imi fac televiziune”

În live-ul de ieri, actorul a venit cu lămuri şi în ceea ce priveşte postarea de săptămâna trecută. Acesta a subliniat:

Ca să fie foarte clar: nu imi fac o televiziune. Nu sunt chiar atât de „kamikaze”, de nebun. Am semnat un contract cu nişte prieteni. Veţi afla, probabil, săptâmâna viitoare despre ce este vorba.

Nişte buni prieteni s-au gândit şi ei să ne încrucişăm destinele. O să o iau de la zero, cum s-ar zice, n-am nicio teamă. E mai degrabă genul meu să construiesc. Nu-mi place să mă dau pe tobogane construite de alţii.

Mi-am dat seama că s-a produs o confuzie. Deci, nu fac o televiziune, ci facem o televiziune. Nu de la zero, ci e mai mult un rebranding”, a punctat acesta. 

A subliniat şi că „anunţul” rămâne valabil:

Am dat un anunţ şi cred că nu s-a înţeles foarte bine. Caut oameni care să se exprime într-un colectiv de creaţie. Voi lua legătura cu unii dintre cei care-mi trimit materiale. Nu pot să fac compromisuri în legătură cu ceea ce cred eu că este competenţă şi calitate”, a mai afirmat omul de televiziune.

„Nu sunt obişnuit să lucrez în corporaţii”

În debutul clipului postat, ieri, pe Facebook a mai spus câteva lucruri şi cu privire la plecarea de la Pro TV:

Nu este uşor să pleci din casa ta pentru a treia oară, dar asta este situaţia. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten Adrian acolo (n.r – Adrian Sârbu) şi m-am întors de trei ori. Acum, nefiind obişnuit să lucrez în corporaţii am luat această decizie.

O să mai revin, poate, din când în când. Eu nu sunt genul care să zăbovesc prea mult în latenţa şi în amintirea unor vremuri poate chiar frumoase”, după cum a explicat actorul. 

VIDEO. Florin Călinescu, planuri după despărţirea de Pro TV

„Spiritul Pro nu mai există!”

Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV pe Facebook. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015. Ulterior, a detaliat subiectul la postul „părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu. 

La Aleph News, acesta a spus că „Spiritul Pro nu mai există”, printre altele. Tot atunci, spunea că:

„Îndepărtându-se foarte tare de scopul apariţiei acestui post acum 25 de ani o să îşi dea seama că, inevitabil, puterea acestui brand se va goli. Când faci ceva care se adresează unui popor şi nu-i cunoşti aşteptările, inevitabilul se va produce”, după cum declara pentru postul lui Sârbu.


Citeşte şi: „Spiritul Pro nu mai există!” - Florin Călinescu despre Pro TV, la postul "părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu


Citeşte şi: Florin Călinescu se desparte de Pro TV. Nu va mai fi nici la Românii au talent


Citeşte şi: Pro TV, reacţie după plecarea lui Florin Călinescu: „Este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    daca florin calinescu a semnat cu prima tv e bine! poate face iar chestiunea zilei! si totodata poate coopteaza si vechii sai colaboratori! vezi toni ionescu grig chiroiu bogdan dumitrescu constantin zamfirescu! sigur se vor bucura sa faca parte iar din echipa! mai greu e cu dragos mostenescu! dar poate sa il i-a pe emil mitrache! ca el sasa nu a mai fost implicat nicaieri! ar fi frumos! sa fie asa cum a fost pe vremuri!
  • An An
    didi, glumesti in tot ce zici... Calinescu facea rating si cand era invitat la Otv si pe oriunde trecea... A fost in juriu la Romanii au Talent si Uite cine danseaza... In ambele emisiuni lumea astepta comentariile lui care aduceau sarea si piperul... Comedia Tanti Florica e printre cele mai tari si haioase productii de comedie cu cifre foarte bune de rating... De la Chestiunea Zilei au mai existat aceste productii de succes tot la Pro...
    Gainusa in momentul in care a incercat singur sa faca emisiuni - Pe Prima Tv (cusurgiii), pe Tvr (stirile de maine) a esuat dupa putine editii, este talentat, dar nu a reusit sa atraga spectatorii... La Carcotasi facea un cuplu haios, dar s-a vazut ca emisiunea a supravietuit si cu alti prezentatori care s-au tot schimbat, fiind o emisiune care a variat foarte putin ca format in atatia ani...
    In plus, orice emisiune are scenaristi, producatori, scriitori...dar conteaza si cum dai dumele, cum interactionezi, cum te percepe publicul... Florin e printre cele mai tari vedete de televiziune de la noi...
  • Alephic Alephic
    Dar sa spuna ca merge la marea televiziune bomba Aleph News, de unde se pleaca pe capete. Ce naibii sa mai rebranduiesti acolo? Poate doar sa-l faca pe Sirbu sa priceapa ca oamenii nu-s sclavii lui si ca au si vieti personale (auzi la ei, vor timp liber) si... nevoie de bani (alta pretentie nebuna, sa muncesti pe bani). Cred ca-i e si lui rusine si amana sa zica pana-n ultimul moment unde s-a dus :)))))))
  • SIMONA SIMONA
    Omu are destui bani pentru a trăi inca vreo 20 de ani
    Nu-i purtati voi de grija
  • Camelia Camelia
    Când a plecat prima dată de la Pro, se dusese director la Tele7abc parcă. A făcut o conferinta de presă in care a prezentat o vecină care fusese angajată consultant pe telenovele. Nu știu ce telenovele i-a recomandat sa cumpere, dar nu avea nici bani si nici nu putea, căci AcasaTV avea contract cu Televisa si Telemundo și avea prioritate. Călinescu n-ar putea conduce nici o scară de bloc.
    Acum va amăgi niste vedete ale tik-toc-ului, care vor esua mai repede ca Selly.
  • Adi Adi
    După ,,marea lovitură,, dată de Prima cu Mircea Dinescu, urmează această tânără speranță a televiziunii din România. Cred că si Cristi Tabără e disponibil. Urmează Cornel Pumnea. Mai miră pe cineva ce se întâmplă la Prima?
  • Popa Popa
    vine la Prima TV. O sa rupa audienta in 2. Fug angajatii de la Prima dar o sa faca Calinescu rebranding. Florine, vezi ca nu au dat bani la furnizori de mai bine de 6 luni dar sper sa le iei si pielea de pe ei… daca au ceva prin buzunare.
  • Paul Paul
    Va fi Călinescu la Aleph News
  • Paul Paul
    Va fi la Aleph News Calinescu?
  • Marian Marian
    Zvonuri se aude ca se duce la B1tv,
  • didi didi
    varful carierei lui calinescu a fost la chestiunea zilei. doar ca textele lui erau scrise de mihai gainusa, nu erau compozitie proprie. daca cineva crede ca o emisiune realizata si prezentata de calinescu va avea succes, sa se uite la vocea romaniei sau cum se numeste emisiunea aia unde calinescu era in juriu sa vada ce interventii deplasate si aiurea avea...
  • Marian Marian
    Pacat ca nu au ajuns la o intelegere cu polonezul sau ce o fi , nu stiu daca este o pierdere mare pentru pro , televiziunea a mers bine si fara el pe de alta parte se crede buricul pamantului prea isi da aere de guru al televiziunilor daca nu ma insel in afara de chestiunea zilei si emisiunea de la ora 7 dimineata si ceva serialul Tanti Florica restul nu prea a mers revelionul a cam luat bataie de la antenuta , vrea sa faca emisiunii pur romanesti cu cine? , manelisti minune ,vijelie si alti . Consultant pentru mai multe televiziuni cum ar fi , Taraf ,Pandele si cele cu partidul verde , sau cine stie poate la canalu si antenuta se vedem cei rezerva viitorul .
  • Nicu Nicu
    Penibilitate maxima la acest personaj... nu sunt fan Pro deloc, dar sa crezi ca mai e loc de vreo televiziune in piata media trebuie sa fi naiv sa nu zic mai rau... Conteaza 3 posturi la divertisment: Pro, Antena 1 si Kanal D... restul sunt jenante si vor avea un parcurs cu o audienta penibila.
  • Sabina Sabina
    Florin Călinescu a plecat de la PRO TV pentru ca i s-a cerut să renunțe la funcția pe care o are in politică iar el nu a fost de acord .
  • Iuli Iuli
    Acum Călinescu caută oameni pentru postul lui Sarbu (toți angajații pleacă din cauza neplății salariilor) și se încearcă fraierirea altor personaje care vor o carieră.

Trimite un comentariu

sus