Skip to main content

Numire la vârful Free Now, fostul Clever Taxi: şef la marketing. A trecut pe la Pro TV, Nokia şi Provident

 
Numire la vârful Free Now, fostul Clever Taxi: şef la marketing. A trecut pe la Pro TV, Nokia şi Provident

Mutare la vârful companiei de ridesharing şi taxi Free Now, fostul Clever Taxi. Firma anunţă că îşi extinde echipa locală şi numeşte un şef la marketing

Publicitate

Este vorba despre Daria Marinescu, care va ocupa rolul de Head of Marketing pe România. Are o experienţă de 14 ani în industrie, timp în care a trecut şi pe la Pro TV, Nokia şi Provident.

A lucrat în marketing, strategie media, analiză de date (la Pro TV, de exemplu), gestionarea campaniilor de brand şi relaţiile cu media. 

Va conduce strategia locală de marketing a Free Now. Concret, noul rol presupune stabilirea strategiei de marketing pentru operaţiunile locale, coordonarea echipei din ţara noastră şi stabilirea bugetului de marketing, printre altele, spun oficialii Free Now. 

„Mi-am propus ca principal obiectiv să contribui, împreună cu echipa de aici, la creşterea notorietăţii acestor aspecte importante pentru compania din care fac parte şi să transformăm România într-un jucător important pe piaţa mobilităţii urbane.

În plus, îmi propun să dezvoltăm o echipă puternică de Marketing, care, împreună cu celelalte divizii ale business-ului, să contribuie la creşterea impactului pozitiv pe care FREE NOW România îl are asupra mobilităţii urbane, dar mai ales asupra calităţii vieţii tuturor celor care folosesc aplicaţia”, spune Daria Marinescu. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus