Skip to main content

Gabriela Firea a mers la interviurile lui Denise Rifai: „V-a ameninţat Liviu Dragnea cu moartea?”, una din întrebări

 
Gabriela Firea a mers la interviurile lui Denise Rifai: „V-a ameninţat Liviu Dragnea cu moartea?”, una din întrebări

După Udrea, Viorica Dăncilă, Cozmin Guşă şi Adrian Năstase, la interviurile lui Denise Rifai a mers şi Gabriela Firea, acum senator în Parlamentul României din partea PSD. 

Publicitate

Ediţia „40 de întrebări”, cu fostul primar al Bucureştiului, va fi difuzată marţi, 22 iunie, de la 23:00, la Kanal D.

 „V-a ameninţat Liviu Dragnea cu moartea?”, este una dintre întrebările pe care Rifai i le va adresa Gabrielei Firea.

Alte întrebări vor fi:  „De ce nu aţi rezolvat problema traficului din Bucureşti?”, „Va temeţi că veţi fi mazilită politic de Marcel Ciolacu?”,  „Aţi dat bisericii milioane de euro pentru voturi ?”,  „Este soţul şeful dvs. politic?”, „ V-au pus viaţa în pericol problemele de sănătate?”, „ De ce vî era atât de frică de tată?”,  „Când aţi plâns ultima dată?”, după cum anunţă postul TV. 

Gabriela FIrea şi-a început cariera în presă în 1990, fiind reporter la săptamânalul Pur şi simplu din Bacău, iar apoi la cotidianul Azi din Bucureşti şi redactor-prezentator la Radio Contact.

În perioada 1993-1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii Jurnal, realizator-moderator al emisiunii Ediţie Specială şi, mai apoi, la Ştirea Zilei.

În ianuarie 1999 a devenit consilier pentru relaţii publice şi imagine a premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999 a fost Purtător de cuvânt al Guvernului şi Secretar de Stat, şef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

Din anul 2001 a lucrat în cadrul trustului de presă Intact, fiind prezentator al emisiunii Observator, precum şi realizator al emisiunii Săptămâna Financiară la Antena 1 şi al emisiunii Ştirea Zilei la Antena 3. 

În anul 2012 a intrat în politică. În 2016 a câştigat alegerile pentru Primăria Bucureştiului. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    din partea aceluiasi psd care dupa 10 august a vrut sa o sacrifice pe altarul salvarii Bineinteles ca vor spune ca dragnea a fost vinovat de parcă ăsta nu a fost aclamat de actualii psd-isti
  • maria maria
    a amenintat-o cu multi bani :)
  • Kefa Kefa
    Emisiune de spălat reputații. Dar interesantă.

Trimite un comentariu

sus