Skip to main content

VIDEO. Gafă. Cum au intrat manele în direct la Aleph Business. Am stat de vorbă cu protagonista clipului

 
VIDEO. Gafă. Cum au intrat manele în direct la Aleph Business. Am stat de vorbă cu protagonista clipului

Se mai întâmplă. O pauză care se dorea "de publicitate" s-a transformat într-un moment cu ...manele. La Aleph Business.

Publicitate

Duminică, la ora 13.09, în timpul jurnalului de ştiri, pe Aleph News au intrat reclame, iar pe Aleph Business... manele. Pe fundalul piesei (care se aude clar, direct din regie), se vede prezentatoarea care cântă (fără a avea microfonul pornit), până când cere un "stop".

Ce s-a întâmplat?

Paginademedia.ro a stat de vorbă cu prezentatoarea în cauză - Ioana Enache - şi vă prezintă cum au stat lucrurile.

Între timp, clipul cu bucata de emisie Aleph Business (post cu o distribuţie limitată), s-a viralizat în piaţa media.

Ioana Enache: "Nu am ştiut că suntem în direct"

Cum a ajuns melodia pe post?

DIn informaţiile Paginademedia.ro, se întâmplă des ca din regie, în momentele de publicitate, să se mai pună muzică, pentru a destinde atmosfera. Cum a scăpat în emisie?

Ioana Enache explică pentru Paginademedia.ro:

"Jurnalul era în acelaşi timp şi pe Aleph News şi pe Aleph Business. Mie mi s-a spus în cască de publicitate, pentru că e Aleph News a intrat publicitate, dar nimeni nu a ştiut că pe Business suntem live. Nu am ştiut până când a apărut clipul pe net", spune prezentatotoarea.

"Cum de ştie versurile", aşa cum au comentat amuzaţi cei de pe net?

Prezentatoarea răspunde degajată:

"Ce s-a auzit este o variantă a unei piese noi lansate de Nicole Cherry. Nicole Cherry a lansat o piesă nouă, iar cineva a făcut o parodie pe ritm de manele (Luis Gabriel, Florine tale n. red)", explică Ioana Enache pentru Paginademedia.ro.

"A fost o confuzie tehnică. Nimeni nu şi-a dat seama că suntem live şi, evident, nimeni nu a dorit să se ajungă aici. Ne-o asumăm, se mai întâmplă", a mai spus Ioana Enache.

Clipul cu emisia Aleph Business, mai jos:

De menţionat că înregistrarea a fost trimisă de un utilizator de pe Forumul Softpedia.

VIDEO. Manele din greşeală pe Aleph Business

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • salamior salamior
    Istoria se repeta, nu uitati cate casete si CDuri de manele s-au vandut sub numele "Vedete la proTV
  • Cristibax Cristibax
    Eu am o problema cu ideea asta de a da prim-plan-uri cu toti prezentatorii, am senzatia ca-mi iese din televizor si ca-mi intra in casa, imi dau un sentiment de neliniste... CNA nu are nimic de zis in aceasta privinta?
  • Marian Marian
    Da, trebuie modificat codul muncii..dati afara angajatii manelisti :))))). Apropo, citesc prostia ca asta e o facatura de PR. Oameni buni...pe companii, asa ceva e un dezastru de PR. Facaturile merg doar la brandingul personal...dar si acolo, ti se poate intoarce ca un bumerang. Cand ai nevoie de notorietate, n-ai cum sa castigi printr-o publicitate negativa, ca firma..mai ales de televiziune :). Cel putin asta scrie la carti...aia care chiar au studiat si au bagat bani in cercetare. Este un cosmar de PR ce s-a intamplat la nenea Sarbu..si ma bucur teribil, ptr ca mizeria lui de canal, defapt investeste in demotivarea oamenilor sa nu mai voteze, pe narativa "toti sunt la fel". Astia sunt mai toxici decat Romania TV, A3 sau Realitatea...ptr ca macar la astea sti la ce sa te astepti. La mizerile care par in aparenta oki, la alegeri, iti vara narativa ca toti politicienii sunt la fel...ia mai bine sa-ti prezentam niste destinatii de plimbare ideale, ca sa nu mai mergi la vot. So...Karma it's a bitch, ptr ca nu numai financiar o duc groaznic, dar dupa ce nu mai platesti salarile angajatilor...astia isi bag cracii si te compromit indirect si mai mult. La gunoi! Apropo...cam 80% din angajatii pe tehnic sunt din antena ....asta ca sa stiti :)))
  • Rovig Rovig
    Normal ca la postul lui Adrian Sarbu, cel care a adus manelele in prime time cand conducea PRO TV sunt promovate din nou manelele. S-a uitat ca pe primul loc in audiente sunt manelele promovate in Las Fierbinti si prostia si betia adusa la rang de lege in Las Fierbinti, acum incearca aceeasi retete la Aleph. Si normal ca va creste in audiente, Las Fierbinti este regula.

    Tu esti Mile ? Sau Putina Razvan R ? Mai bine Fierbinteala. Nu prostiile de la Umor Sec sau Insule Zero.
  • Acelashi Nando Acelashi Nando
    Ăsta e postul care se voia mai in față în grila RCS? :))) Pretenții cât casa, dar profesionalism zero. Acum înțeleg de ce nu le dă Adi de la banii foștilor angajați, iar actualilor doar dacă te rogi de el pe whatsapp. Aruncă grosul la lăutari. Deh, el i-a adus pe TV...
  • dan dan
    Postu' cu kapete de oameni, ejekt din grila!!! Poate asa spera sa le creasca audientza...
  • Expertul Cunoscator Expertul Cunoscator
    Normal ca la postul lui Adrian Sarbu, cel care a adus manelele in prime time cand conducea PRO TV sunt promovate din nou manelele. S-a uitat ca pe primul loc in audiente sunt manelele promovate in Las Fierbinti si prostia si betia adusa la rang de lege in Las Fierbinti, acum incearca aceeasi retete la Aleph. Si normal ca va creste in audiente, Las Fierbinti este regula.
  • Mihai Mihai
    Indiferent că a fost o greșeală sau o intenție penibilă de PR, tot un post anonim rămâne chestia asta ciudată a lui sarbu pe care vrea să o bage cu forța în grila RCS RDS, așa cum a vrut și voiculescu cu antenele lui. Că și în destulă așa zisă presă cu "jurnaliști" de carton e exact aceeași mizerie ca și la patronii lor politici și penali.
  • dana dana
    Sunt socata de cati oameni judeca un post intreg si nu persoana care a gresit, fie ea tehnica sau prezentatoare. Se vede ca nu lucrati in companii mari. Pentru mine e singurul post digerabil in care stirile nu se impart in babe violate si razbunari politice.
  • Margo Margo
    Un efort penibil de pr. Nu, nu ascult niciodata manele, nici la nunta, nici la petreceri si am o parere extrem de proasta despre cei care le asculta, mai ales la volum ridicat, in masina cu geamurile coborate. Norocul meu ca in anturaj, la serviciu si printre rude nu am manelari.
  • an an
    Pe Andreea Esca a bagat-o in live, tot domnul Sarbu, acum ani de zile cand era doamna de la coafat si machiat in timp ce o aranja si se plangea ca nu ii merg castile...dar nu in niste cuvinte care si dupa atatia ani tot nu se pot scrie nici macar intr-un comentariu... Cine nu stie despre ce vorbesc, este mult prea tanar si nu stie cum merge marketing-ul, viseaza ca promovarea se face dupa niste metodologii, diagrame, PR, vrajeli...
  • ONe ONe
    Marius,problema nu e ca asculta,e ca astfel de lucruri pe post.Macar de erau voite
  • Andrei Andrei
    Personal nu am treabă cu manelele, dar nu au ce cauta in interiorul unui studio tv. Ma rog, genul asta de comportament pe orice muzica, nu doar pe manele. La Aleph momentan sunt doar ***țe care se viseaza Esca de parca aia e mare model de jurnalism și decenta :)) penibil moment. Era penibil si pe muzica rock, populara sau pop. Ea ca ea, dar personalul tehnic ...doamne ferește. Sunt locuri libere la SAGA pentru genul ăsta de jurnaliste. Si apoi la UPU
  • Marius Marius
    fata e frumoasa, piesa la fel. virginii sau virginele care sustin ca nu asculta sa ne mai scuteasca, evident ca asculta. nu vorbim de piese de jale sau greu de digerat, vorbim de cele comerciale
  • A A
    Mi-ar fi rusine sa lucrez la Aleph. Cred ca doar rebuturile au mai ramas sa lucreze pentru Sarbu. Oameni fara simtul ridicolului. Mai si stau pe salarii jenant de mici.. in fine.

Trimite un comentariu

sus