Skip to main content

Schimbare la vârful companiei care deţine Kiss şi Rock FM. A fost numit un nou manager general pentru posturile TV din grup

 
Schimbare la vârful companiei care deţine Kiss şi Rock FM. A fost numit un nou manager general pentru posturile TV din grup

Schimbare importantă în conducerea companiei care deţine staţiile Kiss şi Rock FM din România. A fost numit un nou manager general pentru posturile TV din grup. 

Publicitate

Concret, Gergely Benda a fost numit General Manager al Antenna Entertainment, poziţie din care va fi responsabil de portofoliul de posturi TV Antenna Group din 12 teritorii în Europa Centrală şi de Est. 

Gergely Benda, numit la mijlocul lunii decembrie, şi-a început cariera în industria muzicală şi are foarte multă experienţă la HBO. Detalii mai jos. 

Înainte, câteva informaţii de context. În această toamnă, cel mai mare grup media din Grecia - Antenna Group - a achiziţionat posturile de televiziune AXN, Viasat3, Viasat6 şi serviciile On Demand din Europa Centrală şi de Est de la Sony Pictures Television.  În total e vorba de 22 de canale din 12 teritorii (inclusiv România). 

Antenna Entertainment este o companie nou înfiinţată, în contextul acestor achiziţii. 

Practic, Gergely Benda va ocupa poziţia de General Manager al Antenna Entertainment, care include cele 22 de canale TV şi două servicii On Demand, recent achiziţionate.

Funcţii de conducere la HBO

Gergely Benda s-a alăturat, în 2012, celor de la HBO în poziţia de Country Manager Ungaria, iar după 2016 a fost responsabil de activităţile de marketing din 12 ţări, precum şi de introducerea HBO GO ca un serviciu VOD de sine stătător, din poziţia de VP Marketing HBO Europe.

După ce a activat cel mai recent în sectorul fintech, Benda revine în lumea televiziunii ca General Manager Antenna Entertainment.

Va conduce operaţiunile în următoarele 12 teritorii: Polonia, Ungaria, România, Cehia, Bulgaria, Slovacia, Croaţia, Serbia, Slovenia, Bosnia Herţegovina, Macedonia de Nord şi Muntenegru.

„Mi se pare extrem de motivant să valorificăm cunoştinţele noastre, atât cele locale, cât şi cele regionale, ca o adevărată companie din Europa Centrală şi de Est şi, totodată, să oferim divertisment recunoscut global, dar şi relevant, la nivel local, în zona noastră de activitate.

Antenna Group are o tradiţie îndelungată şi o capitalizare remarcabil de puternică. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu echipa şi să dezvoltăm brandul în perioada următoare”,spune Gergely Benda.

Adam Theiler, CEO Pay TV Antenna Group BV, a adăugat: 

„Antenna Group este o companie construită în jurul oamenilor şi suntem încântaţi să îi urăm bun venit lui Gergely, un veteran dinamic al pieţei care va conduce echipa noastră, va încuraja inovaţia şi va cataliza creşterea.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • keiefsi keiefsi
    Poate reuseste sa bage in playlistul rock fm 2-3 cantece noi, in afara de cele 8 care sunt difuzate obsesivo-repetitiv de la inceputul postului si pana acum
  • un privitor un privitor
    Deci "şi-a început cariera în industria muzicală şi are foarte multă experienţă la HBO".
    Meserie!

Trimite un comentariu

sus