Skip to main content

PLECARE IMPORTANTĂ de la DoR. După 12 ani, Georgiana Ilie s-a despărţit de publicaţia lui Cristian Lupşa

 
PLECARE IMPORTANTĂ de la DoR. După 12 ani, Georgiana Ilie s-a despărţit de publicaţia lui Cristian Lupşa

PLECARE IMPORTANTĂ. Decât o Revistă a rămas fără unul dintre cei mai vechi oameni. După 12 ani, editorul Georgiana Ilie s-a despărţit de publicaţia fondată de Cristian Lupşa.

Publicitate

Ea a contribuit chiar la lansarea primului număr DoR, în 2009. În timp, a fost reporter, editor şi redactor-şef, dar a supravegheat şi operaţiunile administrative şi financiare ale revistei (în ultimii ani), după cum a menţionat într-un articol la zece ani de DoR. 

Jurnalista şi-a încheiat activitatea la revistă săptămâna trecută, la finalul lui 2021. În continuare se va ocupa de propriul newsletter - Ce gătesc, cu aproape 6.000 de abonaţi, pe care l-a lansat tot anul trecut. 

Contactată de Paginademedia.ro, Georgiana Ilie a spus că: 

„Newsletterul a crescut atât de mult încât mi-am dat seama că nu îl pot face în paralel cu un job full-time. Aş vrea să îl transform într-un produs media complet.

Vreau să mai scriu la DoR, uneori, când voi găsi poveşti. Eu am rămas membru în asociaţia DoR, nu e un adio”, a spus jurnalista. 

De-a lungul timpului, a condus, din poziţia de redactor-şef, proiectul editorial Şcoala9, al BRD (2017-2019). 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Chiar la comercial angajatule ha

    La comercial pensionar postacule. Nu zici asta ? Si Pro lider joi vineri sambata si duminica. Nu ceri audientele angajatule ?
  • A MAI PLECAT O CISTERNĂ CU CAPU' CÂT CITURA DE LA CEA MAI DĂCÂT *** PUBLICAȚIE DOBROVOLSKIANĂ...
  • Dati și audientele nui Nea Marin de aseară,a fost lider de audienta pe toate targeturile ,2,4 milioane de oameni în minuntul de aur
  • Dați și audiențele de aseară ,Nea Marin lider absolut de audiență

Trimite un comentariu

sus