Skip to main content

Festivalul de publicitate Golden Drum a dat drumul înscrierilor. Rusia şi Belarus sunt interzise. Care sunt condiţiile

 
Festivalul Golden Drum, ediţia din 2019. Sursa foto: Facebook/Golden Drum
Festivalul Golden Drum, ediţia din 2019. Sursa foto: Facebook/Golden Drum

Golden Drum a anunţat startul înscrierilor pentru competiţia creativilor. În plus, introduce un tarif redus pentru înscrieri din timp şi prelungeşte reducerile de grup si cele legate de Covid-19.

Publicitate

Publicitarii, agenţiile şi alţi profesionişti din domeniul comunicării de marketing îşi pot înscrie lucrările până pe 5 august 2022.

Care sunt condiţiile? Operele trebuie să fi fost difuzate, publicate sau implementate pentru prima dată între 1 septembrie 2021 şi 5 august 2022.

De menţionat faptul că Festivalul Golden Drum nu percepe taxe de înscriere pentru agenţiile ucrainene în cadrul acestei ediţii, într-un gest de susţinere simbolică, după cum au declarat organizatorii. Iar Rusia şi Belarus nu sunt acceptate în competiţie.

Festivalul Golden Drum, ajuns la cea de-a 28-a ediţie, cuprinde patru secţiuni diverse:

  • One-Channel Drum,
  • Omni-Channel Drum,
  • Craft Drum,
  • Creative Business Excellence Drum.

Totodată, organizatorii au anunţat şi o secţiune specială All Juries.

Sunt aşteptaţi să se înscrie în competiţie agenţiile, publicitarii, clienţii, casele de design / producţie, companiile media şi creativii din 36 de ţări.

Festivalul Golden Drum este unul dintre cele şapte festivaluri regionale din lume incluse în topul WARC Creative 100 din 2022.

De asemenea, acesta este inclus în AdForum Business Creative Report, singurul de acest fel, care le permite agenţiilor de publicitate şi publicitarilor să îşi evalueze impactul creativ în raport cu concurenţii din acelaşi sector.

Informaţii cheie despre competiţie:

Mai multe noutăţi despre festival puteţi citi aici.

Festivalul Golden Drum a fost înfiinţat în 1993 de Camera Slovenă de Publicitate şi reuneşte creatori din diferite ţări.

Citeşte şi: Festivalul Golden Drum suspendă înscrierile din Rusia şi Belarus. Fără taxă pentru cele din Ucraina

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus