Skip to main content

Grila de primăvară Pro TV. MasterChef şi Survivor au început. Când pornesc Românii au talent, Imperiul leilor şi nelipsitul Las Fierbinţi

 
Grila de primăvară Pro TV. MasterChef şi Survivor au început. Când pornesc Românii au talent, Imperiul leilor şi nelipsitul Las Fierbinţi
Grila de „primăvară” a început deja la Pro TV cu MasterChef şi Survivor. Postul urmează să lanseze sezoane noi ale show-urilor Românii au talent, Imperiul leilor şi serialul Las Fierbinţi. 
Publicitate
 
Noile sezoane ale producţiilor consacrate ale Pro TV revin în prima parte a lunii februarie, iar odată cu aceste noutăţi se vor produce şi schimbări în structura grilei. 
 
MasterChef, care are în prezent câte două difuzări miercuri şi joi de la ora 20.30, va rămâne cu o singură difuzare, Joia, de la 21.30, după Las Fierbinţi. 
 
Serialul de comedie Las Fierbinţi revine cu sezon nou din 9 februarie, cu câte două episoade pe săptămânp, miercuri şi joi. 
 
Şi imperiul leilor se întoarce, cu o serie de schimbări în juriu. Două nume noi vin în locul lui Mohammad Murad şi Bogdan Micu (pe larg despre schimbări, AICI). Noul sezon al emisiunii cu antreprenori va debuta pe 9 februarie. 
 
Românii au talent şi în anul cu numărul 12 al show-ului. Şi aici avem schimbări în juriu. Două nume noi se alătură deja clasicilor Andra şi Andi Moisescu. Este vorba despre Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, care vine să-i înlocuiască pe Florin Călinescu şi pe Alexandra Dinu. 

Grila de primăvară a Pro TV, pe zile:

Luni: Survivor, de la 20.30 

Marţi: Survivor, de la 20.30

Miercuri:

 • Las Fierbinţi, de la 20.30. Serialul de comedie revine cu un nou sezon din 9 februarie. 
 • Imperiul leilor, de la 21.30. Emisiunea va debuta pe 9 februarie, cu un juriu schimbat. Detalii, AICI

Joi:

 • Las Fierbinţi, de la 20.30
 • MasterChef, de la 21.30

Vineri: Românii au talent, de la 20.30. Show-ul de talente revine cu un nou sezon, al 12-lea, din 4 februarie. 

Sâmbătă: Seară de film. 

Duminică: Survivor, de la ora 20.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Cine e dezamagit postacule bolovan B.A.M ? De Antenuta ce ne zici ? Ce are in program ?
 • Ba CH+, pentru mine Chefi la cutite sau Chefi limitati sunt la fel. Chefii Zero. Tot cei trei bucatari din sezonul trecut, tot prezentatoarea din sezonul trecut. Tot acelasi format.
 • Nu înțeleg de ce Pro TV nu difuzeaza Survivor si sambata seara. Mi se pare ilogic, au si audiențe foarte bune, ar putea profita la maxim de asta.
 • Am gresit in privinta zilei de sambata, dar in rest grila de primavara arata asa cum va spuneam inca din 4 noiembrie! Expertul
  04.11.2021 @ 18:35
  Grila ProTV pentru primavara lui 2022 nu este batuta in cuie, dar ar putea arata astfel: Duminica 20.00 - 23.00 Survivor si apoi filme. Luni si marti 20.30 - 23.30 Survivor. Miercuri 20.30 Las Fierbinti urmat de Imperiul leilor. Joi 20.30 Las Fierbinti urmat de Masterchef. Vineri si sambata Romanii au talent. Grila din primavara 2022 va fi prima grila fara filme in Prime Time la ProTV.
 • Și iată cum postacii PRO TV sunt dezamăgiți de propriul post, care va programa Survivor DOAR 3 zile! În fine...
  Singurul lucru pe care NU-L înțeleg e obsesia PRO TV-ului pentru "Imperiul Leilor". Nu a fost vreodată, de la debut încoa, vreo emisiune wow sau care să producă audiențe wow.
  E o emisiune fără cap și fără coadă. Vine concurentul, prezintă ideea, e refuzat/ofertat și pleacă. Și tot așa tot sezonul... Care-i interesul pentru o astfel de emisiune?!?!?! Până și MasterChef are un format mai atractiv și mai coerent.
  În rest, vă salut și-atât!
 • Cinefilul. Chefi la cuțite nu va fi difuzat în această perioadă pe Antena 1. În schimb va fi difuzat noua emisiune Chefi fără limite.
 • Luni si marti, meci strans cu Chefi la Cutite.
  Miercuri, Las Fierbinti peste Chefi; dar Imperiul sub Chefi.
  Joi, Las Fierbinti peste Adela; MasterChef sub Adela.
  Vineri Romanii au talent lider.
  Sambata probabil filmul sub Te cunosc de undeva pe national si urban, dar lider pe comercial.
  Duminica, la fel; meci strans cu Chefi la cutite.

Trimite un comentariu

sus