Skip to main content

Se ştiu „leii”. Mohammad Murad iese din show-ul Pro TV. Doi investitori noi, la Imperiul Leilor. Fondatorul Regina Maria, printre ei

 
Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu

VIDEO. Pro TV anunţă „leii”. Show-ul Imperiul Leilor vine cu un nou sezon, iar pentru început a fost anunţată echipa de investitori. Două nume noi se alătură, în timp ce alţi doi investitori ies. 

Publicitate

Una dintre cele mai importante mutări este aceea că Mohammad Murad iese din show. De asemenea, iese şi Bogdan Micu - antreprenorul intrat în sezonul doi al show-ului. 

În locul lor vin alţi doi oameni de afaceri: fondatorul Reţelei Private Regina Maria - Dr. Wargha Enayati -  şi „cel mai tânăr milionar din Silicon Valley” Sebastian Dobrincu

Astfel, cei cinci investitori din sezonul trei sunt: Dan Şucu (Mobexpert), Dr. Wargha Enayati (Regina Maria şi Enayati Medical City), Cristina Bâtlan (Musette), Sebastian Dobrincu şi Dragoş Petrescu (City Grill). 

În sezonul doi, investitorii erau Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu. 

Sebastian Dobrincu, „cel mai tânăr milionar din Silicon Valley”

Sebastian Dobrincu este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piaţa de digital marketing şi care are în portofoliu clienţi precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

A intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

A renunţat la cursurile Universităţii Standford după ce a ajuns în Silicon Valley, locul în care şi-a stabilit primul sediu al companiei. A fost numit „Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley” şi unul dintre tinerii de succes sub 30 de ani din topul Forbes.

Fondatorul reţelei Regina Maria, în show

Dr. Wargha Enayati este fondatorul Reţelei Private Regina Maria şi al Enayati Medical City, primul oraş medical din România.

Este preşedintele Enayati Group, un consorţiu de companii din domeniul medical şi de 11 ani a înfiinţat Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria.

De 25 de ani este antreprenor în domeniul medical. Dr. Enayati s-a născut în Germania, din părinţi de origine persană, a studiat medicina în Regensburg – Bavaria, iar ulterior a venit în România unde a studiat la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, devenind medic cardiolog. 

Dr. Wargha Enayati

VIDEO. Nume noi la Imperiul Leilor, sezon trei

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Howard Howard
    Nu cred ca va scădea audienta odată cu plecarea lui Murad, deoarece oamenii se uită la emisiune pentru format, nu neapărat pentru un anume om. Plus că s-au tot schimbat leii de-a lungul sezoanelor.
  • A. A.
    Sebastian Dobrincu e partener cu Marius Moga intr-o asa-zisa "afacere" si partial (sper sa nu ma insel la partea asta) si cu Maruta intr-o alta chestie, deci era doar o chestiune de timp pana urma sa fie si el cooptat in PRO TV.

    Omul e un foarte mare scammer, iar PRO s-a specializat in a promova scammerii, cum era si Cristian Dascalu (scammer dovedit in comunitatea de IT din Romania) pe care PRO l-a promovat in prostie pe online si pe PRO TV PLUS, ajutandu-l sa isi gaseasca noi victime. Cam asa si cu Sebastian Dobrincu. Presupun ca e greu pentru PRO TV sa investigheze si sa vada care e treaba reala cu el, cata vreme Moga, Maruta si altii il sustin. In curand ma astept sa vad si vreun "crypto" trader si vreun MLM-ist pe-acolo, de ce nu? Dupa Cristian Dascalu si Sebastian Dobrincu doar asta mai poate urma...
  • Gicu Gicu
    Cooptarea lui Dobrincu e fix ce nu trebuia pentru astă emisiune. Tipul ăla e un fake afacerist, pentru că nimic din afacerile lui nu sunt de fapt afacerile lui. Nu-l văd nici om de divertisment. E insipid. Bye bye audienta. Cum spunea cineva ca tipa blonda năruiește si emisiunea asta, deja a făcut-o.. :)))) Xo xo
  • Marius Marius
    Fara Murad, audienta va fi mult mai mica. El era sarea si piperul.
  • Gabi Gabi
    Din punctul meu de vedere plecarea lui Murad este o pierdere pentru emisiune.
  • Sabina Sabina
    E interesantă cooptarea lui Sebastian Dobrincu în emisiune.Mult succes echipei , mult succes PRO TV.

Trimite un comentariu

sus