Skip to main content

Grila de primăvară Pro TV. MasterChef şi Survivor au început. Când pornesc Românii au talent, Imperiul leilor şi nelipsitul Las Fierbinţi

 
Grila de primăvară Pro TV. MasterChef şi Survivor au început. Când pornesc Românii au talent, Imperiul leilor şi nelipsitul Las Fierbinţi
Grila de „primăvară” a început deja la Pro TV cu MasterChef şi Survivor. Postul urmează să lanseze sezoane noi ale show-urilor Românii au talent, Imperiul leilor şi serialul Las Fierbinţi. 
Publicitate
 
Noile sezoane ale producţiilor consacrate ale Pro TV revin în prima parte a lunii februarie, iar odată cu aceste noutăţi se vor produce şi schimbări în structura grilei. 
 

MasterChef, care are în prezent câte două difuzări miercuri şi joi de la ora 20.30, va rămâne cu o singură difuzare, Joia, de la 21.30, după Las Fierbinţi. 
 
Serialul de comedie Las Fierbinţi revine cu sezon nou din 9 februarie, cu câte două episoade pe săptămânp, miercuri şi joi. 
 
Şi imperiul leilor se întoarce, cu o serie de schimbări în juriu. Două nume noi vin în locul lui Mohammad Murad şi Bogdan Micu (pe larg despre schimbări, AICI). Noul sezon al emisiunii cu antreprenori va debuta pe 9 februarie. 
 
Românii au talent şi în anul cu numărul 12 al show-ului. Şi aici avem schimbări în juriu. Două nume noi se alătură deja clasicilor Andra şi Andi Moisescu. Este vorba despre Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, care vine să-i înlocuiască pe Florin Călinescu şi pe Alexandra Dinu. 

Grila de primăvară a Pro TV, pe zile:

Luni: Survivor, de la 20.30 

Marţi: Survivor, de la 20.30

Miercuri:

  • Las Fierbinţi, de la 20.30. Serialul de comedie revine cu un nou sezon din 9 februarie. 
  • Imperiul leilor, de la 21.30. Emisiunea va debuta pe 9 februarie, cu un juriu schimbat. Detalii, AICI

Joi:

  • Las Fierbinţi, de la 20.30
  • MasterChef, de la 21.30

Vineri: Românii au talent, de la 20.30. Show-ul de talente revine cu un nou sezon, al 12-lea, din 4 februarie. 

Sâmbătă: Seară de film. 

Duminică: Survivor, de la ora 20.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Postacisca Postacisca
    Cei peste se uita chefi fără limite

    Care peste ? Ce visezi ? Oare Bucatarii Zero ca ultimul sezon ? La preselectii un amarat de 7-8 comercial ? Dupa, fac si ei peste 9 ?
    Debutul face cat Survivor cu 13 comercial ? Poate in visele tale postacule.
  • Hihohel Hihohel
    Expertu lu peste marele demagog

    Si expertul antenist platit cu covrigi pe numele Mile, marele demagog. Hi hi hi !
  • Mile Mile
    Cei peste se uita chefi fără limite
  • Mile Mile
    Expertu lu peste marele demagog
  • Clasescu Clasescu
    Merge la cei pana în 10 clase

    Ca Factorati Bucatarii Zero Marinica Accesati Miresici Ispite Umor Sec. La cei pana in 8 clase...
  • Hihorra Hihorra
    Postac dacă era la kanal d nu te uitai ha

    Ca tine postac. Anul trecut te-ai uitat la Singur Acasa ca era la Antenuta Zero. Anul asta, nu. Ca e la Pro. Nu postac ? La fel ca si fotbalul. La Pro nu te uitat. Dar la Antenuta, esti obligat. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Merge la cei pana în 10 clase
  • Mile Mile
    Postac dacă era la kanal d nu te uitai ha
  • Stefan Stefan
    ABC+, gresit, in weekend (in special sambata) publicul comercial (pe care mizeaza ProTV) e la distractie, la munte. Duminica da, conteaza, pentru ca multi se intorc de la distractie si se pregatesc de o noua saptamana de lucru.
  • ABC+ ABC+
    De ce ai difuza filmele obosite în locul unei emisiuni care a rupt anul trecut și o face și anul acesta.
    În ziua de sâmbătă Antena1 are programat emisiunea Te cunosc de undeva, unde la comercial nu performează deloc. Practic, ai atracție la public și mai mare având în vedere că este o zi și de weekend — unde mulți sunt acasă la TV, iar dacă nu au ceva interesant sunt pe net.
  • Dragos Dragos
    B.A.M., te inseli, cauta audientele Imperiul leilor si ai sa constati ca au castigat batalia exact unde conteaza: segmentul comercial.
  • ddd ddd
    legat de MasterChef dacă aș fi fost consultant al departamentului de programe aș fi încercat să duc o zi de difuzare pe Pro 2 se muta filmul serial de la 20 la 22 și aș fi vrut să văd dacă poate Ciupi ceva public generalist e drept ar fi trebuit și trebuie și o promovare ceva mai bună pe MasterChef
  • Expertul Expertul
    @B.A.m Imperiul leilor n-are audiente foarte mari, dar emisiunea are un public foarte educat cu multi bani si asta asigura o audienta premium pentru agentiile de publicitate. Pentru mine Imperiul leilor este cea mai buna emisiune de pe televiziunile din Romania, dar pacat ca se tot schimba leii de la sezon la sezon.
  • Expertul Expertul
    @Cinefilul Chefi fara limite va fi din informatiile mele duminica luni si marti, iar miercuri Antena 1 va avea Iumor. Nu cred ca se pune problema ca Survivor si Chefi fara limite sa fie apropiate pe targetul comercial National 21 - 54 ABCD. Targetul comercial este relevant la nivel national, avand in vedere ca INS ne spune ca populatia din mediul rural a crescut in 2020, in timp ce populatia din orase a scazut foarte mult. Noul target Antena 1 este 18 - 54 Urban, dar nu este relevant acest target pentru ca nu masoara populatia din comunele de pe langa marile orase.
  • Comentatorul Comentatorul
    Cand preiei si produci SURVIVOR nu poti sa il difuzezi doar 3 zile. Asta nu e show de 3 zile niciodata. Si mai e si doar 2 ore si 20 de minute per editie! E inadmisibil, mai ales la ce audiente face. In Grecia e difuzat 5 zile cate 2 ore si 50 de minute!
    La cum arata grila, Survivor ar trebui difuzat si sambata. Oricum, Masterchef nu va dura mult joia si va putea fi pus filmul PRO joia, dupa Las Fierbinti.
    Nu pot sa inteleg obsesia pentru Imperiul leilor.

Trimite un comentariu

sus