Skip to main content

Grila de toamnă la Prima TV. Cove prezintă un nou quizz-show. Serialul „Pup-o, mă 3” va fi pe Prima TV. Sezon nou Starea Naţiei cu Dragoş Pătraru

 
Grila de toamnă  la Prima TV. Cove prezintă un nou quizz-show. Serialul „Pup-o, mă 3” va fi pe Prima TV. Sezon nou Starea Naţiei cu Dragoş Pătraru

Informaţie, divertisment, filme şi sport sunt ptomisiunile postului Prima TV pentru grila din această toamnă, care debutează astăzi, 5 septembrie. Postul aduce noi sezoane ale producţiilor consacrate, dar şi producţii noi. Gabriel Coveşanu prezintă de astăzi o nouă emisiune şi se desparte de Flash Monden. Schimbare şi în emisiunea Flash Monden, care va avea o nouă oră de difuzare. O altă noutate este reality-show-ul Veterinari în acţiune, producţie filmată în singurul spital pentru animale fără stăpân.   

Publicitate

Ce revedem? sezoane noi ale producţiilor Starea natiei, Schimb de mameCronica Cârcotaşilor, Secretele preşedintelui, Exclusiv VIP, Insider politic, Sănătate cu stil, Poezie şi delicateţuri.  

Paginademedia.ro prezintă în continuare, în detaliu, grila de toamă a Prima TV:

  • Gabriel Coveşeanu (Cove) va prezenta primul concurs de cultură generală interactiv, Primii câştigă! De luni până joi, de la 19.15. Este o  emisiune concurs în care telespectatorii pot sa răspunsurile printr-o aplicaţie online. Ei pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla, din faţa televizorului sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv.
     
  • Dragoş Pătraru revine în prime time cu un sezon nou Starea naţiei. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la 22.00.  „Suntem la sezonul 10. Va fi un an interesant, vom rămâne jurnaliştii ce sunt portavocea societăţii. În spatele nostru vor fi întotdeauna telespectatorii, în faţă, Puterea. Sancţionăm, comentăm, punem punctul pe „i”, dar ne păstrăm intact umorul”, spune Dragoş Pătraru.
     
  • Tot de luni revine si Exclusiv VIP, emisiune prezentată de Cristi Brancu, de luni până vineri, de la 15.30. „Avem câteva noutăţi, avem pregătite deja poveşti emoţionante. Le vom oferi telespectatorilor adupă amiezi relaxate, vedete lipsite de secrete şi multă voie bună”, spune Cristi Brancu.
     
  • De luni, 5 septembrie, Focus 14 îşi prelungeşte programul cu 30 de minute şi pregăteşte o serie de dezbateri pe marginea subiectelor fierbinţi ale zilei.
     
  • Flash monden revine cu un sezon nou şi cu o oră nouă de difuzare. Diana Bart prezintă, de luni până vineri, de la 17.30, toate informaţiile despre vedetele de la noi şi de peste hotare. Până acum, emisiunea era difuzată de la 19.30, iar Cove prezenta alături de Diana Bart.
     
  • În fiecare sâmbătă, de la 16.00, Diana Enache şi Alin Pascal îşi fac debutul în postura de prezentatori TV cu o emisiune magazin ce îmbină muzica, umorul şi realitatea românească.
     
  • Cronica Cârcotaşilor revine la Prima TV în fiecare miercuri, de la 20.00.  
     
  • Prima TV va aduce şi serialul Pup-o, mă!, un produs media cu un scenariu 100% românescDupă succesul avut de producţiile Pup-o, mă! 1 şi Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveştii într-un serial de televiziune.

    Alin Panc: “Cei doi fraţi ciobani, Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregăteşte noi surprize, aşa că Tică şi Horică ajung… vedete la TV, într-un show ce se numeşte “Confruntarea bacilor”. Din octombrie, să înceapă nebunia într-o producţie 100% românească, 100% ardelenească.”  
     
  • Serialu de comedie creat de Grig Chiroiu şi echipa sa, Secretele Preşedintelui, revine cu un nou sezon: „Avem în plus zâmbete, aventură, avem surprize, noutăţi şi un sezon ce se anunţă de neratat la Prima TV”, spune Grig Chiroiu. 

    Serialul va fi difuzat vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.15.
     
  • Cel mai longeviv reality show, Schimb de mame, revine de duminică, 11 septembrie, la ora 20.00, la Prima TV cu un nou sezon.
     
  • Insider politic îşi mută ziua şi ora de difuzare şi se vede la Prima TV în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00. Şi în acest sezon, care începe din  10  septembrie,  Sebastian Zachmann va avea invitaţi din sfera de interes a telespectatorilor. În partea a doua a emisiunii, jurnalistul va dezbate cele mai fierbinţi subiecte ale momentului cu invitatul său permanent, Mircea Dinescu. Telespectatorii pot transmite întrebări pe pagina de Facebook a emisiunii, întrebări la care vor primi răspuns în direct, în Insider politic.
     
  • Sâmbătă, 17 septembrie, de la 11.00, Luciana Indre revine cu un nou sezon al emisiunii Sănătate cu stil. “Emisiunea este un ghid pentru toţi cei care vor să adopte un stil de viaţă sănătos, aşa că şi în acest sezon vom avea medici din toate specializările, noutăţi din zona de beauty şi multe sfaturi sănătoase”, dezvăluie realizatoarea emisiunii.
     
  • Şi, tot din 17 septembrie, de la ora 10.00Prima TV aduce Veterinari în acţiune, un reality show filmat în primul spital veterinar pentru animale fără stăpân (Center of Hope).
     
  • În fiecare duminică, de la ora 14.00, Mircea Dinescu îi aşteaptă pe telespectatori la Poezie şi delicateţuri.
     
  • Sub îndemnul „Toţi jucăm când joacă România” Prima TV difuzează, pe 26 septembrie, un nou meci din turneul naţionalei de calificare în UEFA Nations League împotriva Naţionalei Bosnia Herţegovina.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @Soby - prostu de serviciu, și distrugător de internet sunt.
  • Soby - prostu de serviciu Soby - prostu de serviciu
    Esti doar prostu de serviciu. Adevaratul prost de serviciu
  • Soby Soby
    @soby - prostu de serviciu, eu sunt adevăratul Soby, nu tu!

    Și nu abera, de data asta am început să nu mai aberez...
  • soby - prostu de serviciu soby - prostu de serviciu
    Off-topic: Sper să nu aberez, dar iarăși am dat pe Cartoon Network astăzi la televizor, se pare că se pregătesc pentru grila lor de toamnă din ce am văzut în direct de la televizor.

    Astăzi la ora 19 nu s-a mai dat Tom Si jerry, ci continuarea la Caine Prost (de data asta a prezentat chiar caine prost), după s-a dat Știri din Jellystone (nu a mai apărut Mickey sau Mini, ci s-a dat fără prezentator), iar de la ora 20 a intrat în direct repede Craig și dumbrava cu Ediție specială.

    Gumball a zis că de săptămâna viitoare începe un nou sezon pentru Uimitoarea lume a lui Gumball: Cronicile Gumball , cu surprize noi și sărbătorește 3 ani de la debutul său pe Cartoon Network. A spus asta la Cronicile Gumball de la ora 17:30.
  • Soby Soby
    @ONe, și la CNA s-a discutat astăzi despre prelungirea licenței Național 24 Plus.

    Nici nu am fost atentă dacă a fost prelungită sau nu. Mai verific pe site-ul CNA când va apărea extras-ul din ședința de astăzi.

    Iată și comunicatul despre amenziile date astăzi, cât și despre somațiile date astăzi:
    Sancțiuni :

    amenzi – 25.000 de lei Realitatea Plus ; 10.000 de lei News România ;
    somații publice – Antena 3, Kapital TV
    Întrunit în ședința publică din data de 06.09.2022, Consiliul Național al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcția de specialitate ca urmare a sesizărilor primite și a decis să aplice următoarele sancțiuni :
    - amendă de 25.000 de lei postului Realitatea Plus, deoarece în edițiile din 31.05, 03, 09, 14 și 30.06.2022 ale emisiunii „Culisele Statului Paralel” au fost aduse acuzații președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma. La difuzarea edițiilor mai sus-menționate au fost încălcate prevederile art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, precum și cele ale art. 40 alin. (1), (2), art. 64 alin. (1) lit. a), b) și art. 67 din Codul de reglementare a conținutului audiovizual ;
    - amendă de 10.000 de lei postului News România pentru emisiunea „Starea de veghe” difuzată în data de 26.03.2022 cu încălcarea dispozițiilor art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, precum și ale art. 64 alin. (1) lit. b) din Codul de reglementare a conținutului audiovizual. Printre titlurile afișate pe ecran s-a regăsit : „9 din 10 decese sunt ale vaccinaților !!!” ;
    - somație publică postului Antena 3 pentru emisiunea informativă „News Magazine” ediția din 13.03.2022, în cadrul căreia a fost prezentat un interviu, realizat de prezentatoarea emisiunii Mihaela Bîrzilă cu psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre modul în care a fost gestionată pandemia la nivel național și global. Consiliul a constatat că, la difuzarea emisiunii, radiodifuzorul nu a ținut cont de respectarea prevederilor art. 64 alin. (1) lit. b) din Codul de reglementare a conținutului audiovizual ;
    - somație publică postului Antena 3, deoarece în cadrul emisiunii informative „Știri”, de la ora 14:00, din data de 18.03.2022, știrea cu titlurile „Cele mai noi sisteme de securitate folosesc tehnologie de ultimă oră”, „Interfoane inteligente şi buton de panică din aplicaţia de pe telefon” a fost difuzată fără respectarea dispozițiilor art. 29 alin. (1) lit. a) din Legea audiovizualului nr. 504/2002 conform cărora : „(1) Comunicările comerciale audiovizuale difuzate de furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele condiţii : a) să poată fi uşor identificate ca atare, comunicările audiovizuale cu conţinut comercial mascat fiind interzise” ;
    - somație publică postului Kapital TV pentru încălcarea dispozițiilor art. 64 alin. (1) lit. b) din Codul audiovizualului la difuzarea emisiunii „Aducător de bucurie” din 19.03.2022, având ca titlu „De unde apare depresia ?”. În cadrul acestei ediții prezentatorul emisiunii a afirmat că, „în loc să luăm pastilele acelea, știți care te transformă în zombie, eu zic să încercăm să tratăm astfel de suferințe prin puterea credinței și prin a redescoperi forța pe care noi o avem și de care putem să ne folosim și care este regăsită în suflet” (...).
  • ONe ONe
    Offtopic:S-a dat azi licenta pentru Prima TV.Pe retele decomunicatii electronice domne'.La Cluj sunt bani
    Si pe langa asta,si pentru TVR Cultural.Si bomba aici vine:se vrea si TVR Sport.Au anuntat-o niste domni la sfarsitul sedintei CNA de azi,la cateva clipe dupa votul in care s-a dat licenta pt Cultural
  • ONe ONe
    @cineva e lasa,ca cei de la Prima sunt revolutionari,fac "***" cu 2 de z,adica ***z
  • cineva cineva
    „***”, cu un singur z. Nu există „quizz”.
  • Sterescu Sterescu
    Vai mama lor. Toti super-calificatii in esecuri si-au gasit combinatii la Prima pe carca palmasilor platiti cu salariul mediu pe economie. Costi Mocanu, Irina Radu, Orlando Nicoara, Aura Iordan vor intoarce planeta cu Sudul la Nord. Idei zero, resapari din plin pacaleli pe banda rulanta si pe bani multi pt ei.
  • Alex Alex
    @Sile, Kanal D nu o să mai emită la noi în țară
  • HectorMLT și Snoopy HectorMLT și Snoopy
    Ar fi bine să-l dea de luni până vineri la ora 7:00 - 10:00 Focus la Prima ora cu Irina Gologan și Daniel Osmanovici
    La ora 12:00 Teleshopping Live
    La ora 14:00 Focus 14 cu Livia Graur
    La ora 15:00 Exclusiv VIP de luni până vineri
    La ora 17:00 Primii Câștigă de luni până vineri
    La ora 18:00 Focus 18 de luni până joi cu Andreea Berecleanu
    La ora 19:30 Flash Moden de luni până vineri
    La ora 20:00 Filme de luni până Joi
    La ora 22:00 Starea Nației
    La ora 23:00 Focus 23 de luni până joi cu Ioana Maria Moldovan
  • Adi Adi
    Și Florin, unde e Folriiiinnnn Călineeescuuu? A, l-au gonit? Și HD? A, ăla cică e HD. În concluzie, după 2 ani cu Tomșa și idei de la Cluj, audientele cu cât au crescut? 2 ani.
  • CH+ CH+
    Cum să difuzeze azi dacă nu a anunțat data de lansare a emisiunii Primii câștigă! Am verificat online pagina de Facebook, dar și programul TV (inclusiv pe site-ul propriu al Prima TV) și emisiunea menționată nu figurează în program.
  • Sile Sile
    La Pro tv este sedinta cu biroul de la Praga cand au vazut cu ce-i ataca Prima tv in toamna ui 2022. La Antene e sedinta toata noaptea si tremura de frica grilei de la Prima. Kanal D au anuntat ca se retrag din Romania pentru ca nu pot sa concureze cu asa grila de toamna. Pro tv o sa-i ofere functie de CEO lui Orlando Nicoara iar Adrian Tomsa o sa se transfere la Disney in functie de COO - radio sant zice ca o sa aiba 30 de milioane de USD salariu pe an iar de bonus nu vrem sa stim ca ne ia cu ameteli. O sa rupa Cronica Carcotasilor iar google se gandeste sa inchida youtube in romania - TikTok este deja istorie. Pup-o ma o sa-si ceara singur transferul pana in luna noiembrie cand o sa vada la ce stana au nimerit - stana cu ciobani de ciobani dar nu stau bine cu cascavalul... Las Fierbiniti si noul serial Calnaul se pare ca au fost anulate. Sefi la Cutite se opreste in octombrie. Cabral si Adela Popescu au fost abandonati... audienta Primei tv o sa fie mult peste 50-54 puncte de share iar Dinescu sigur ajunge la 70 puncte de share . Patraru sigur trece de 101 share... o sa fie ceva ce nu s-a vazut de cand fratii Lumiere realizau prima proiectie. O sa rupa audientele... adica o sa-l rupa pe zero in fiecare zi. zero. zero al lor este. Rezultate pe masura investitiilor.
  • RzV RzV
    Parerea mea e ca pentru o televiziune care parea in moarte clinica si mai facea audienta doar pe baza numelui acum au o grila destul de decenta. E clar ca nu vor sa tinteasca foarte sus dar macar sa fie in top 10 cu aceste productii.

Trimite un comentariu

sus