Skip to main content

Competiţia „Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses”, găzduită de actriţa Helen Mirren, difuzată la Warner TV. Când?

 
Competiţia „Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses”, găzduită de actriţa Helen Mirren, difuzată la Warner TV. Când?

Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses, competiţie în patru părţi realizată cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la debutul francizei cinematografice şi găzduită de actriţa Helen Mirren, va fi difuzată de Warner TV în zilele de Paşte.

Publicitate

Primul episod din concursul în care cele patru case ale Hogwarts concurează pentru un trofeu va avea premiera la postul de televiziune pe 22 aprilie.

Gryffindor şi Hufflepuff sunt primele echipe care se înfruntă – este o luptă între „curaj şi nervi de oţel” versus „muncă asiduă şi devotament”.

Fiecare casă este reprezentată de trei susţinători, aleşi în stilul „Harry Pottter”. Ei vorbesc despre pasiunea lor pentru serie, despre ce îi determină să facă parte dintr-o anumită casă. Jocul are patru runde şi doar o echipă poate ajunge în finala mare.

Al doilea episod, difuzat pe 23 aprilie, are în centru casele Slytherin şi Ravenclaw. În competiţia marcată de „puterea minţii” versus „dorinţa de putere”, ambele case încearcă să răspundă corect mai multor întrebări din universul Harry Potter.

Pe 24 aprilie este programat al treilea episod, „The Wildcard Round”. Cu două finaliste stabilite, trebuie ca una dintre casele rămase să se califice în ultima rundă a concursului. Rundă după rundă, tensiunea creşte şi, în cele din urmă, este stabilită a treia finalistă.

Marea finală a „Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses” va putea fi urmărită la Warner TV pe 25 aprilie

Ultimul episod este plin de elemente de cultură generală din lumea vrăjitoriei, aduce pe ecrane invitaţi speciali şi fragmente din filme – toate pentru a stabili cine va ridica trofeul Hogwarts Tournament of Houses.

Fiecare episod are invitaţi de marcă, actori care au jucat în filmele „Harrry Potter” şi nu numai. Între ei se numără Luke Youngblood, Pete Davidson, Shirley Henderson şi Jay Leno.

După mai multe runde de calificare, lupta ajunge să se dea între două case. Echipa câştigătoare primeşte titlul de House Champion şi numeroase premii de invidiat pentru fanii „Harrry Potter”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus