Skip to main content

Când difuzează Antena 1 seria Iisus din Nazareth

 
Când difuzează Antena 1 seria Iisus din Nazareth

Antena 1 va difuza şi în acest an deja tradiţionalul film Iisus din Nazareth, în regia lui Franco Zeffirelli, dar la o oră mai târzie. 

Publicitate

Postul de televiziune, care în alţi ani a scos audienţe bune cu seria Iisus din Nazareth, a programat filmul în trei părţi.

Când va difuza Antena 1 Iisus din Nazareth: 

 • Prima parte va fi joi, 21 aprilie, de la ora 23.30
   
 • A doua parte va fi vineri, 22 aprilie, de la 20.30
   
 • Partea a treia va fi sâmbătă, de la 15.30

Filmul, realizat de regizorul italian Franco Zeffirelli, prezintă viaţa, moartea şi învierea lui Iisus din Nazaret, aşa cum sunt ele prezentate de Noul Testament. Este un film realizat la cererea Papei Paul al VI-lea.

De când există studiile de audienţă, seria a lipsit de pe TV doar trei ani, în 2006, 2009 şi în 2014. În rest, producţia a fost împărţită între TVR 1, TVR 2, iar din 2007 a trecut la Pro TV. În 2017 a Antena 1 a început să-l difuzeze.

De când este filmul la Antena 1, postul a „testat” mai multe variante de prohgramare. A fost pus în locul Acces Direct, de la 16.30, sau în săptămâni diferite, în serile de vineri, la bătaie cu Românii au talent. 

Audienţele pe care le-a avut Iisus din Nazareth de-a lungul timpului

Unele dintre cele mai bune cifre ale seriei au fost în 2004, la TVR 2, când producţia a avut o medie de 1,5 milioane de persoane, media la nivelul întregii ţări, dintre care 670.000 erau persoane de la oraşe.
 
Recordul ultimilor ani a fost la difuzarea de sâmbătă, 11 aprilie 2015. Programat de Pro TV în Prime-Time, în seara Învierii, chiar înainte de trasmisia Slujbei, Iisus din Nazareth a fost atunci urmărit de 1,57 milioane de români, 700.000 din mediul urban.
 
 
 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Niciodată pensionarii sunt peste ha

  Da. Pensionarii la Antenuta Zero sunt peste. Ha ha !
 • Și exodus zei și regi e tot la antena ha

  Si tot sub Pro TV. Ca publicul educat prefera Survivor. Nu filme antice.
 • Și la TVR e patimile lui Hristos bravo

  Degeaba. Tot sub Pro TV. Ha ha !
 • Ești angajat la ei ca te faci de ras

  Ca tine postac. Esti angajat la ei ca deja ai laudat Antenuta Zero cu filmele antice.
 • E buna ideea la 15 30 decât în noapte

  Si tot sub Pro TV. Nu postac ? Ca anul trecut de Craciun. Pro TV lider si seara si ziua.
 • oricum nu se putea seara ca sunt emisiuni dar tot ramane la antena bravo

  Si tot sub Pro TV. Ha ha ha ! Ca si emisiunile anteniste.
 • Uite *** aici audiente....HA!: Ediția de aseară Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:30 – 23:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.2 puncte de rating și 23.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.8 puncte de audiență și 13.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:53, aproape 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe o seară extrem de dură a celui mai puternic sezon Survivor România!
 • oricum nu se putea seara ca sunt emisiuni dar tot ramane la antena bravo

Trimite un comentariu

sus