Skip to main content

De la Anamaria Prodan la Maria Constantin. Emisiunea În culisele celebrităţii de la Antena Stars, acum cu interpreta de muzică populară

 
De la Anamaria Prodan la Maria Constantin. Emisiunea În culisele celebrităţii de la Antena Stars, acum cu interpreta de muzică populară

Emisiunea În culisele celebrităţii de la Antena Stars are o nouă protagonistă. După ce încă de la începutul anului, emisiunea de la postul Antena Stars a avut-o drept protagonistă pe Anamaria Prdodan, începând de săptămâna aceasta, show-ul va prezenta detalii din viaţa de zi cu zi a Mariei Constantin, interpretă de muzică populară.

Publicitate

Noua serie de episoade o aduce în faţa celor de acasă pe Maria Constantin aşa cum este ea, dincolo de scenă şi de evenimentele mondene, alături de familia şi de prietenii ei.

Primul episod din emisiunea În culisele celebrităţii cu Maria Constantin va începe sâmbătă, 25 mai, de la ora 19.30, la Antena Stars.

Maria Constantin a participat la show-ul de aventură Survivor de la Pro TV, în sezonul cu numărul patru, difuzat în 2023.

După două divorţuri, Maria s-a căsătorit anul trecut cu omul de afaceri Robert Stoica, iar amândoi au copii din căsniciile anterioare.

Pe lângă activitatea ei ca solist, Maria îşi împarte timpul între pensiunea din Argeş a familiei - care este în renovare, evenimente şi filmări. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus