Skip to main content

Începe Insula iubirii, sezonul şapte, în această seară la Antena 1

 
Începe Insula iubirii, sezonul şapte, în această seară la Antena 1

În această seară începe cel de-al şaptelea sezon al reality-show-ului Insula iubirii. Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan va difuza diseara primul episod din noul sezon.

Publicitate

Show-ul despre iubire este programat în zilele de joi şi vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. În noul sezon, Phuket este insula care va găzdui cele cinci cupluri.

Radu Vâlcan:

„Aţi venit aici să vă testati relaţia, dar şi pe voi înşivă. Ispitele sunt gata să vă ajute să răspundeţi la întrebările pe care vi le-aţi pus atunci când aţi decis să participaţi la cel mai dur test de fidelitate. Sunt seducătoare, sunt incitante, puternice şi sigure pe ele.

Ştiu să asculte şi să înţeleagă, ştiu să comunice, să flirteze şi să stârnească pasiuni. Sunt ispite care nu se vor da înapoi de la nimic din ceea ce îşi doresc! Vor pune totul în joc, vor lupta pentru cine le place şi, acolo unde este loc de a cuceri, vor cuceri.”

Citeşte şi: Antena 1 a anunţat ispitele din noul sezon. O fostă ispită de anul trecut va fi şi în sezonul acesta. Cine sunt ispitele feminine?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus