Skip to main content

iUmor revine la Antena 1 cu un nou sezon. Show-ul, pus la bătaie cu Românii au talent

 
iUmor revine la Antena 1 cu un nou sezon. Show-ul, pus la bătaie cu Românii au talent

Antena 1 a anunţat că un nou sezon iUmor, numărul 12, va începe în luna februarie, pe micile ecrane. Show-ul umoristic are şi câteva noutăţi. Alături de Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo va veni la pupitru şi un jurat-surpriză.

Publicitate

Cel de-al 12-lea sezon al emisiunii iUmor va începe vineri, 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1, în aceeaşi zi cu Românii au talent, de la Pro TV. 

Până acum, la masa juriului au stat aceiaşi Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo. Iată că de acum, cei trei artişti vor avea un nou coleg care-şi va spune părerea despre cât de amuzanţi sunt concurenţii. Acesta este juratul-surpriză, altul la fiecare ediţie. Iar surpriza nu este doar pentru telespectatori, ci şi pentru juraţii care îi vor afla identitatea în ziua respectivă.

Noua formulă i-a luat prin surprindere şi pe cei doi prezentatori ai emisiunii.

”Patru juraţi. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileală specifică iUmor la care să râzi ţinându-te de burtă”, a declarat Şerban Copoţ într-un comunicat.

Show-ul umoristic va conţine, în continuare, spectacole de stand-up, magie, acrobaţii, teatru sau mimă. Totul în numele umorului.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mila Mila
    Dane postacule antenist. Nu are triplu, dar mereu are dublu comercial fata de Antenuta Zero. Asa ca poti sa plangi postacule.
  • dan dan
    pentru fanii protv:
    da ma, protv e cel mai tare :))
    acum puteti sa ne scutiti?
    chiar daca sunt pe primul loc, nu au audiente triple ca sa va impaunati atat si oricum nu e meritul vostru, deci mai scutiti-ne!
    va spune unul care nu haleste prostelile din prime-time de la tv
  • ABC+ ABC+
    Stefan, acel site nu oferă audientele din sursa Kantar Media, ci le ia de pe protv.ro, a1.ro și kanald.ro!

    Niciodată nu au audiențe pe toate intervalele, doar pe ce se postează pe site-uri.
  • JFK JFK
    Vai de capul meu ceo sa si-o ia n-aIUMOR!!!
  • Stefan Stefan
    Colonialistul, nu stiu daca Pagina de Media imi da voie sa citez sursa, dar ma risc: "Radar de media" se numeste site-ul....sau poti sa dai o cautare in google "audiente tv" sau "audiente+emisiunea care te intereseaza". Bineinteles ca in primele cautari o sa apara "Pagina de media" pentru ca este mai cunoscut acest site, dar, daca ele exista si-n alta parte, sigur vor fi afisate. Cel putin in cazul principalelor televiziuni, atunci cand au audiente mari, au grija sa se laude cu asta si la ele pe site-uri.
  • David David
    Alta idee proasta... cum sa pui iumor la bataie cu romanii au talent... e ca si cum ai pune x factor cu superstar ...cine face grila la antena 1, nu se gandeste deloc... cu romanii au talent se pot bate doar sefii... chiar daca asta inseamna sa puneti luni, marti si vineri chefi fara limite... si PROTV a facut la fel anul trecut cu romanii au talent a pus o editie luni si una vineri ... macar acolo oamenii au inspiratie
  • A A
    Pot sa stiu si eu de ce nu e aprobat comentariul meu despre Maruta? ***? Vi se pare normal cum s-a purtat Maruta cu Ioana Ignat atunci cand o tot brusca sa spuna despre iubitul ei, desi ea a spus clar ca nu vrea sa vorbeasca despre asta? Ala e jurnalist, ma? Ala e comportament? E ok sa devii agresiv si bully cu invitatul si sa ii arunci aluziv insulte se*iste? Si e normal sa fii asa *** cu toate invitatele? Jenant. Ma dezamagiti.
  • ILIE TANAU ILIE TANAU
    Nu suport aceasta inutila emisiune!!!
  • B.A.M B.A.M
    ABC+, ÎN OPINIA TA "aberez"! Fă diferența! NU e o nuanță atât de complexă de înțeles!!!
    Și DA, au fost câteva dăți în care iUmor a BĂTUT SuperStar pe intervalul SĂU, așa cum fost dăți in care SuperStar a bătut iUmor (pe intervalul iUmor, respectiv 20:00-22:30)! Ca să nu mai invoc acea seară a morții lui Petrică Mîțu Stoian, când PRO TV și Antena 1 au luat bătaie de la România TV.
    Raportat la ziua de "sâmbătă", situația a fost mai mult ECHILIBRATĂ între cele două producții. Desigur, asta a fost valabil până când Antena 1 a luat decizia GREȘITĂ de a muta iUmor duminica, pentru "Singur Acasă", după ce și-a obișnuit publicul cu ziua de sâmbătă...
    (În contextul în care ziua de duminică s-a eliberat după finalizarea Asia Express.)
  • Expertul Expertul
    @ABC+ ProTV va castiga si miercurea pentru ca are de la 20:30 Las Fierbinti. Chiar daca Imperiul Leilor nu obtine audiente foarte mari media celor doua programe din Prime Time-ul zilei de miercuri cred ca va fi peste concurenta. Antena 1 poate castiga ziua de sambata cu Dancing on Ice, avand in vedere ca va fi o emisiune de 4 5 H si filmele nu mai obtin cifre asa mari.
  • ABC+ ABC+
    Iar a venit Bam să abereze.
    De când până când iUmor este un produs bun? Din IUmor numai umor nu a rămas, asta s-a văzut în cifrele sezonului trecut când luau bătaie de la caricatura Superstar.

    Totuși, ăștia de pe site A1.ro și cei de pe Facebook nu au aflat când încep emisiunile? Pe pagini încă se promovează că emisiunile sunt “în curând”.

    Sezonul ăsta Antena1 își ia bătaie soră cu moartea de la ProTV — care are cea mai puternică grilă de primăvară din ultimii ani.

    Duminică, luni și marți Survivor o să depășească Chefii din Grecia
    Miercurea o să fie o zi în care ProTV și Antena1 își vor lua bătaie pe național de la Kanal D pentru că au Impreiul leilor și Stand-Up vs serial turc
    Joia Las Fierbinți o să îi dea amețeli serialului Adela
    Vinerea nici nu se mai discută pentru că ai talent vs talent la mâna a 10a
    Sâmbăta film vs film — câștigător ProTV.
  • B.A.M B.A.M
    Hai că prostia NU are limite la Antena 1! După ce au iUmor în competiție cu Stand up Revolution (în cadrul intern), au pus iUmor la bătaie cu Românii au talent! Gândește cineva la Antena 1???? Efectiv emisiunea va avea soarta Burlacului!!!! Când ai un produs bun, cauți și să-l conservi! Nu-l faci praf!!! Dar de'... Dacă iUmor a supraviețuit sezonului 11, când o parte din casting s-a dus la Stand up Revolution, poate să o facă și acum! Sau care e logica? (Dacă e una...)
    Doar puteau continuă filmele "care sunt bune la Antena 1"!!!!
  • hendricks hendricks
    Inca un show de proasta calitate marca antena1
  • Colonialistul Colonialistul
    De pe ce site ai citat fragmentul ?
  • Stefan Stefan
    Milacov, bine ca exista si alte surse de unde mai putem afla audientele. Iata: În intervalul orar 20:28 – 23:27, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating și 27.3% cotă de piață, față de locul 2, Antena 1, care avea 7.0 puncte de audiență și 18.7% share.

    De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români au simțit emoțiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 21:36, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Trimite un comentariu

sus