Skip to main content

James Corden renunţă la emisiunea „Late Late Show” după 8 ani

 
James Corden renunţă la emisiunea „Late Late Show” după 8 ani

Actorul şi comediantul britanic James Corden a anunţat că nu va mai prezenta emisiunea „The Late Late Show”, începând cu anul viitor. Corden, care a fost gazda talk-show-ul american din 2015, a explicat ce l-a făcut să ia „cea mai grea decizie” din viaţa lui, notează Libertatea

Publicitate

„Nu am văzut niciodată (show-ul) ca destinaţie finală şi nu vreau ca această emisiune să fie forţată a fi binevenită în vreun fel, mereu am vrut să-mi placă s-o fac şi cred cu adevărat că peste un an va fi un moment bun pentru a mă muta şi a vedea ce altceva pot descoperi”, a spus James Corden, în timpul emisiunii de joi, de la postul de televiziune americană CBS.

În vârstă de 43 de ani, Corden găzduieşte emisiunea de noapte de 8 ani. Actorul l-a înlocuit în 2015 pe comediantul Craig Ferguson. Corden a ajuns astfel să fie foarte cunoscut în SUA, prezentând premii notabile din showbiz, cum ar fi premiile Tony şi Grammy. În timpul petrecut la „The Late Late Show”, el a introdus segmente precum „Drop the Mic” şi „Carpool Karaoke”, care au avut mulţi invitaţi celebri, precum cântăreaţa Adele şi prinţul Harry.

Cel mai popular clip de Carpool Karaoke, în care Corden merge cu maşina alături de o celebritate, este cel cu Adele, care i-a adus pe pagina sa de YouTube peste 250 de milioane de vizualizări. 

 


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Șerban Șerban
    @Dragos
    Hai că am râs când ai zis că James Corden face show-uri de calitate. Omul acela e un nimeni dacă nu pune laugh track-uri la fiecare propoziție scoasă pe gură.
  • Dragos Dragos
    Ce sa zica si nea Nectarie? Daca lui ii place Acces Direct, ce-i trebuie sa stie de show-uri de calitate?
  • Kylo Kylo
    Pentru ca "globalizare" si mai aflam vesti si din afara media romanesca si pentru ca informatie...de cand cenzuram accesul la informatie? Nu te intereseaza stirea, nu deschizi linkul.
  • Nectarie Popa Nectarie Popa
    De ce este aceasta știre de interes pentru români? Întreb pentru un prieten...

Trimite un comentariu

sus