Skip to main content

Încă un jurnalist şi-a pierdut viaţa în războiul din Ucraina. Un operator Fox News

 
Încă un jurnalist şi-a pierdut viaţa în războiul din Ucraina. Un operator Fox News

Al doilea jurnalist care şi-a pierdut viaţa în războiul din Ucraina. Operatorul Pierre Zakrzewski, (55 de ani) de la Fox News, şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a fost atacată în Horenka, o localitate din apropierea Kievului. 

Publicitate

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii televiziunii americane Fox News, care au precizat că jurnalistul care îl însoţea pe cameraman a fost rănit şi în prezent este spitalizat. 

„Pierre era un fotograf de război care a acoperit aproape toate evenimentele internaţionale pentru Fox Newx, de la Irak la Afganistan sau Siria. Talentul şi pasiunea sa pentru jurnalism erau de neegalat”, a anunţat şefa Fox News, Suzanne Scott.

Pierre Zakrzewski este cel de-al doilea jurnalist străin care este ucis în războiul din Ucraina. Brent Renaud, jurnalist şi producător, a fost ucis duminică. Brent se afla în regiune pentru un proiect pe care îl realiza pentru Time Studios, despre criza globală de refugiaţi, după cum au declarat reprezentanţii Time

Conform Libertatea, alţi doi jurnalişti ucraineni şi-au pierdut viaţa în Ucraina: Evgheni Sakun, victimă a bombardamentului asupra turnului de televiziune din Kiev, şi Viktor Dudar, ucis în luptele de lângă Mikolaiv.

Citeşte şi:

Primul jurnalist ucis pe linia de front din Ucraina. Era fost corespondent New York Times

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus